Vennél haszonélvezettel terhelt lakást? (beszélgetés)
@Hattori, a könyezeted ezek szerint nemigen érti ez a befektetés 'izét
Erre tippelek én is! Szűk látókör!
Abszolút nem értetted félre. Szó szerint írta, hogy a környezete szerint nem vagy százas 😂😂😂
Már csak az a kérdés, honnan tudják? 😅
@Hattori, a könyezeted ezek szerint nemigen érti ez a befektetés 'izét 😛
Ne hallgass rájuk, ha korrekten csináljátok, mindkét félnek jó üzlet.
Ezer bocs, ha úgy értetted.
Engem hülyéznek le, természetesen.
De már fel sem veszem!
Bár lehet nem engem hülyéztél le, hanem úgy érted, hogy rád mondta a környezeted, hogy nem vagy 100-as?
E esetben elnézésedet kérem.
De tényleg többféleképp értelmezhető az írásod.
Mit szeretnél mondani? Hogy a te környezetedben lévők (?)szerint, meg szerinted nem vagyok 100-as? :D
Fele annyi eszed lenne mint nekem, örülhetnél.
De értem.
Csak a környezetemben is kérdeztem, és ott mondták: hogy mindig gondoltuk, hogy nem vagy 100-as:)
Halálleső? Az én kis "bácsikám" 96 éves. Drukkolok neki, hogy legyen még sok szülinapja.
Mondjuk úgy látom, te ehhez az egészhez totál idegenül állsz.
Tényleg nem érted? Haszonélvezet nélkül megveszel x-ért, míg terhelten félx-ért. Melyiken fogsz nagyobbat nyerni?
Ilyen bizniszbe akkor vágj bele, ha ráér a pénzed "parkolni." Mert lehet, hogy egy évet vársz, lehet, hogy 15-öt.
Igen, de a haszonélvezet nélküli lakás értéke is növekszik.
A szerencsefaktor miatt gondolkodom...mert ugye, ha szerencsém lenne, akkor nagyon jól járnék ám.
Nem.
Utálatos dolog ez a haszonélvezet, csak a kínlódás van vele.Menekülnék tőle, mint ördög a szenteltvíztől.
Ha rajtam múlna, megszűntetném az egész haszonélvezetesdit.
Tulajdonrész, vagy semmi.
Egyébként megváltható a haszonélvezet, és minél idősebb a haszonélvező, annál kevesebb pénzért.
További ajánlott fórumok:
- Ha haszonélvezettel terhelt lakást mindenki beleegyezésével eladjuk, jár vmi a haszonélvezőnek?
- Budapesten melyik kerületben vennél lakást?
- Hogyan lehet lakáshitellel terhelt lakást eladni?
- (Hogyan)Vegyem meg a lakást, ami átvihető jelzáloggal terhelt?
- Lakáshitellel terhelt lakást venni rizikós?
- Ingatlan tulajdonjog haszonélvezővel terhelt, mit tehetek?