Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Vendégváró tepertőkrém recept

Vendégváró tepertőkrém recept

Elkészítési idő 30 perc

A Vendégváró tepertőkrém hozzávalói:
40 dkg házi tepertő
1 evőkanál vaj
3 evőkanál natúr krémsajt
1 kiskanál mustár
1 fej vöröshagyma

bors
A diszitéshez: apróra vágott petrezselyemöld.


A Vendégváró tepertőkrém elkészítési módja:
A tepertőt apróra vágjuk vagy ízlés szerint ledaráljuk. és egy tálba tesszük. A vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, apró kockára vágjuk majd mellé tesszük. Hozzáadjuk a vajat, a mustárt és a krémsajtot is, majd fűszerezzük és robotgéppel összedolgozzuk. A masszát fóliába tesszük és szorosan felcsavarjuk, majd hűtőbe lehűtjük: így akár szeletelhető is. Ha krémes állagúra vágyunk, akkor nem kell fóliába tekerni, hanem tegyük egy zárható műanyag dobozba. Apróra vágott petrezselyemzöldet is tehetünk bele.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A vendégváró tepertőkrém elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook