Vendégváró tepertőkrém recept


40 dkg házi tepertő
1 evőkanál vaj
3 evőkanál natúr krémsajt
1 kiskanál mustár
1 fej vöröshagyma
só
bors
A diszitéshez: apróra vágott petrezselyemöld.
A Vendégváró tepertőkrém elkészítési módja:
A tepertőt apróra vágjuk vagy ízlés szerint ledaráljuk. és egy tálba tesszük. A vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, apró kockára vágjuk majd mellé tesszük. Hozzáadjuk a vajat, a mustárt és a krémsajtot is, majd fűszerezzük és robotgéppel összedolgozzuk. A masszát fóliába tesszük és szorosan felcsavarjuk, majd hűtőbe lehűtjük: így akár szeletelhető is. Ha krémes állagúra vágyunk, akkor nem kell fóliába tekerni, hanem tegyük egy zárható műanyag dobozba. Apróra vágott petrezselyemzöldet is tehetünk bele.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2016. júl. 1. 04:58
A vendégváró tepertőkrém elkészítési módja és hozzávalói.