Vendégváró finomságok- szülinapi bulira készülve (beszélgetés)
7. martini64
2010. jan. 16. 13:54
Ha asztalnál feltálalós vacsorát készítenék, akkor én a fiúknak vörösboros marhapörköltöt adnék nokedlivel, uborkával, a lányoknak meg szezámmagos rántott csirkemell szeletkéket francia salival. Így van egy könnyebb kaja meg egy erősebb is. A marhapörköltöt csak fel kell raknod, elfő magában.
Ha állófogadást csinálnék, akkor kb. 3-4 gáztepsi pizzát sütnék, különféle feltétekkel, kis darabokra vágnám, hogy kézzel meg lehessen enni.
Sütinek kavart tésztából csinálnék meggyest, vagy kakaóst. Vagy egy jó kis sós rágcsa is a naplómban, ha gondolod :)
6. diegóóó (válaszként erre: 5. - Renibaba25)
2009. márc. 13. 20:02
5. renibaba25 (válaszként erre: 4. - Diegóóó)
2009. márc. 13. 18:59
Ezek jó ötletek, milyen mártogatósokat javaslosz, ugyanakkor még valami kis érdekesség is kéne, amivel úgymond meglephetem a haverokat...valami kis különlegességek, nem tudom, valami ötletes kis szendvicsek...receptje van valakinek?, de lehetne jó kis egytálétel recept is. és perrsze valami csales desszert sem ártana, gonodlatm muffinokra vagy rizschokra, nem tudom bizonytalan vagyok , ki miket szokott vendégvárásra, jó lenne ha kész recepteket is tudna küldeni valaki.
4. diegóóó
2009. márc. 13. 17:40
Szendvicsek,apró sós édes sütik,chips amihez készíts különböző mártogatóst.
3. vaczila
2009. márc. 13. 17:40
Nemrégiben írtam egy hasonló fórumra, ahol már több ilyen hozzászólás is volt. Nem tudom a pontos fórum címet de nézz körül a fórumokban, mert fogsz ilyesmit találni ötletekkel együtt.
2. 244ed1c739
2009. márc. 13. 17:38
Szupi kiváncsi vagyok rá én is mit ajánlanak a tapasztaltabbak!
Kérnék gyorsan és könnyen elkészíthető süti receptet is!!-bocsi Renibaba
1. renibaba25
2009. márc. 13. 17:34
Ötleteket szeretnék gyűjteni, párom szülinapjára készülödök, körülbelül 16 személyt várunk egy estés mulatozásra, és nem igazán van ötletem, hogy milyen finomságokkal lepjen meg a barátainkat.
További ajánlott fórumok:
- Szoó Judit - Kilófaló sütemények és Kilófaló finomságok
- Szipogás, puki és egyéb finomságok...
- Enyhén elrontott szülinapi tortát tálaltál már? Szóltak? Ették?
- Milyen finomságot szoktatok készíteni ha vendéget vártok? Igazán finom receptek ide jöjjetek! Gyors, praktikus, és igazán finom recepteket..
- Van 3 liter tej a hűtőben, amit sürgősen fel kellene használnom! Kérlek, írjatok egyszerű finomságokat, amibe rengeteg tej kell!
- Karácsonyi vendégváró finomságokból kellenének ötletek