Véletlenül rossz pint ütöttem be a telefonomon, most a puk-ot kéri, de az nincs meg, mit tegyek? (tudásbázis)
Elárulom nekem is összejött egyszer,félálomba :)
De a szolgáltató tényleg kiadja.
Hívd fel a szolgáltatót, megmondják.
Legalább is a T megmondta nekünk.
Eső után köpönyeg lesz a tanácsom, de érdemes minden telefonhoz egy pin kódot használni.
Biztos sokan tudják, de lehet vannak akik nem, de most olvassák a fórumot és esetleg jól jön az információ.
Van a telefonoknak egy olyan menüje, hogy a gyárilag kapottat átállíthatjuk, az általunk választottra. Persze ehhez ismerni kell a gyárit és utána adhatom meg az újat. Amit Acces adott információt, én nem tudtam róla, hogy működik ez is. :)
A másik lehetőség, én így csináltam:
Felhívod a szolgáltatódat, megadod a számodat, a készülék kódot. Nem pin, minden készüléknek van készülékkódja, és máris diktálja a puk kódodat.
Semmi gond,2 hete jártam igy én is:))
Bemész a szolgáltatódhoz az okmányaiddal,adsz új pin kódot,és kapsz hozzá egy új puk kódot,kb 5 perc alatt végeztem.
én is jártam így már..:/
ha te neveden van a szám,akkor a szolgáltató megadja ha kikéred,úgy tudom../voda,tele../
További ajánlott fórumok:
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- N5800 telefonomon szoftverfrissítés után nem találom a WIFI lehetőségét. Tud valaki segíteni?
- A teszveszen vett telefonomat még nem kaptam meg, szerintetek átvertek?
- Tényleg megszüntetik a szocpolt? És, ha igen mikortól? Tudja valaki véletlenül?
- Hogy tudnám összekapcsolni a telefonom a számítógéppel?