Veletek ez megesik? Nagyon fura :D (beszélgetés)
Nem azt írtam, hogy anyagilag!!!, hanem azt, hogy AGYILAG?
Érted a különbséget?
Mi nem csinálunk ebből problémát, és kellemes élmény szokott lenni. Ez legyen a férjem legnagyobb gondja :D
Nem értem, mi a gond ezzel, mi a kellemetlen benne.
Nem mondom, meglepődtem, mikor egyszer véletlenül kiderült, hogy szexeltünk, volt egy 3/4 órás-órás menet, nekem meg egy foszlány vagy benyomás sincs belőle, de nem feszélyezett, nem művelte semmi vállalhatatlant.
Igen. Velem is előfordult, többször. (És nem élek drogokkal:P)
Ne foglalkozz a viccelődőkkel, alapból nem túl vicces, mert ha nem ébredsz fel közben, reggel nem emlékszel. Meg felébredni is elég kellemetlen egy ilyen szituban.
Nekem időszakonként jön elő, mit tudom én, egy-két hétig, aztán van, hogy egy évig sem... aztán újra. Nem tudom, min múlik...
Ha nem kamu amit leírtál akkor ez a betegség tulajdonképpen az alvajárásnak egy sokkal „fejlettebb" változata, mely magába foglalja a teljes szexuális aktust (előjátéktól az utójátékig), egyetlen fontos kivétellel: a betegek nincsenek tudatában annak, hogy mit tesznek, és felébredve nem emlékeznek a történtekre.
A szexomnia tünetei hasonlóak a többi alvási rendellenességéhez, vagyis leggyakrabban álmatlanság, fáradtság és depresszió formájában jelentkezik. A különbség csak annyi, hogy a szexomniás betegek csak a legritkább esetben beszélnek orvosuknak problémáik jellegéről.
A szexszomnia jól kezelhető a különböző generikus antidepresszáns készítményekkel, noha a betegség kutatása még gyerekcipőben jár, s az orvosok sincsenek teljesen tisztában a kiváltó okokkal. Úgy tűnik, a szexszomnia genetikai úton öröklődik, de stressz, depresszió és alkoholizmus is kiválthatja.
Ja és igen van olyan is, hogy nem fejezzük be de egyébként ez a ritkább
:P
Be sem fejezitek? Micsoda fantasztikus élmény lehet! :P
Agyilag rendben vagy/tok???
Jaj már...hát ez egyáltalán nem meglepő. Minden nő így csinálja, aki álompasival szeretne szexelni...
:)
És mit szívtok elötte?
Amúgy miért ne, de hogy nem is emlékezni rá..
Cavinton, Ginko Biloba?
Fura.
Meg az is, hogy ezt a nicket szinte csak fórumindításra használod.
Persze meg sem fordult a fejemben, hogy kamu a topic....
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnátok, ha egyik napról a másikra egy nagyon jó barátotok nem állna szóba veletek?
- Vettem egy húst, nagyon fura, szerintetek? Leírom milyen
- Nagyon fura nekem, ha egy nő úgy van fenn Facebookon, hogy...
- Az ékszerteknősöm nem nyitja ki az egyik szemét és nagyon fura hangokat ad ki, nyöszörgéseket. . . Mi lehet ez?
- Milyen gyakran locsoljam a petúniámat, két naponta locsolom és mégis nagyon fura a levele?
- Tegnap láttam egy nagyon magas nőt alacsony férfivel, furán...