Velencei tó (beszélgetés)
Köszönöm.
és egy éjszakára tudtok szálláshelyet?
Help...
hova menjünk a velencei tóra fürdeni?,
hova érdemes?...
tiszta kulturált, étkezési lehetőség is van...
akár szabad strand, akár fizetős...
esetleg egy éjszakára szállást tud valaki?
Segítsetek légyszi.
Szeretnék az idén elmenni a Velencei-tóhoz.De nem tudom melyik a strand a legjobb ott.Az jó lenne ha szabad strand lenne.De ha van belépő az se baj.Három éves gyerekkel mennénk.
Várom az ötleteket.
Szia, jó idő esetén ajánlom a gárdonyi szabad strandot (gárdonyi fizetős mellett van közvetlen).
Nem mély a víz, kicsiknek van homokozó, nem lépcsőn kell bemászni a vízbe, hanem be tudsz sétálni, nem hínáros.
Ha rossz, az idő, esős, akkor ált. iszogatni szoktunk. :S
Bocsi, elfelejtettem írni, hogy Velencén voltunk, minervát nem akartam beajánlani, mert ő ott lakik, és biztosan többet tud írni, de látom, ő is jelentkezett. A vonatállomással szemben van ez a szálloda Velence spa, de elég drága. Maga a wellnessrész belépő díját én sem tudom, kíváncsi lennék rá én is.
Látnivaló van mindenhol, csak rá kell keresni.
megnéztem a strand belépő árakat
Gárdonyi strandon felnőtt jegy: 560.-, diák: 450.-
Agárdon: felnőtt: 525.- diák: 415.-
Tavaly mi is voltunk épp aug.20-án de csak 1 napot,és nem tudtunk igazán semmit felfedezni,csak mentünk fürödtünk és jöttünk :)
Megnéztem a szállodát aminél van fürdő,hát szerintem nagyon húzosak az árai. 5en megyünk az naponta legalább 15ezer lenne a belépő. Ugyhogy inkább drukkolok a jó időért :) Nagyon jól néz ki ez a velence panzió
Mi csak augusztus 20.dika környékén megyünk a Velencei tohoz:) én 20.dikan szeretnék Magyarországon lenni:)
sikizita
ezt néztem én ki, választ az e-mailre még nem kaptam, majd felhivom őket, valamelyik nap:)
rendben
köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Fürödnél most a Velencei-tóban az elpusztult halak ellenére?
- Kismamák a Velencei tó közelében
- Tud valaki szabad szállást, a Balaton vagy a Velencei tó környékén?
- Budapestről vonattal hová érdemes menni pancsizni? (Balaton és a Velencei tó 'környékén')
- Holnap csatlakozna valaki egy fürdőzésre-napozásra a Velencei-tóhoz napközben?
- Körbesétáltam a Velencei-tavat!