Holnap csatlakozna valaki egy fürdőzésre-napozásra a Velencei-tóhoz napközben? (beszélgetés)
Pontosan így szoktam, visszaolvasgatom a hozzászólásokat...:D
Az utcán is, persze, mindenhol. Sőt, szoktam is. De nem ismerkedek velük nyilván, ha "őrültek". :D
Nekem ez a strandos dolog kötött. Tehát ha egyszer odamegyek reggel, akkor nyilván délutánig maradok. Kénytelen vagyok azzal, akivel indultam, vagy akihez társultam.
Nekem mást jelent az ismerkedés és más a közös pancsolás. Az egyik követi a másikat. Én legalábbis szeretem megismerni az embereket közös programok előtt.
De tegyük hozzá, hogy hiányos volt a serdülőkorom, nagyon sok mindent nem éltem meg, amit általában szoktak (bulik, részegség, cigaretta, hajnalig kimaradás és képszakadás, egyéb). Lehet, hogy ez a fő probléma, és ezért nem vagyok olyan laza. :D
Hát hogy mondjuk valami perverz állat jelentkezik, vagy valaki más bármilyen hátsó szándékkal. lehet, hogy csak túl óvatos (vagy gonosz, elkeseredett, csalódott) vagyok.
én személy szerint nem is tudom elképzelni, hogy idegenekkel menjek strandra. mi van, ha nem is szimpatikus, sőt? csak idegesítene...vagy állandóan dumálna hülyeségekről...
de nem vagyunk egyformák, szerencsére. ;)
egyébként találtál partnert, Luna?
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban...
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!