Véleményeteket kérném CSEPELI óvodákról (beszélgetés)
Nem, én nem Borsi vagyok.
Bejönni az oviba bármikor lehet, de ezt sztem egyeztesd az igazgatónővel, ahogyan a beíratást is. 427-0194 a számuk. Itt kérd az ovit, és ha kapcsoltak, akkor a vezetőt. Nagyon kedves Hölgy, nyugodtan kérdezz tőle bármit.
Szeretném megkérdezni, hogy te nem Borsi Beatrix vagy-e? Csak mert, akkor együtt jártunk főiskolára. :)
Az én kislányom jövő februárban lesz hároméves. Úgy tudom, hogy ha betölti, akkor mehet oviba. De már olyat is hallottam, hogy hamarabb felveszik, ha szobatiszta. Én jövő szeptemberben akarnám beadni, akkor szerinted mikor kell beíratni? Illetve van-e ott olyan, nyílt nap? Lehet-e nézelődni, ismerkedni?
Szia!
Megkérdezhetem, hogy melyik bölcsibe jártok?
A csepeli ovik nagy része nem korcsoportos.Az ÁMK-ban létezik olyan csoport, ahol csak a saját korosztálya van. Rengeteg verset tanulnak, mesét hallgatnak. Járnak színházba, és nagyon sok a játék, valamint az udvaron sem csak egy homokozó van, hanem jobbnál-jobb játékok, hatalmas területen! Nekem ez nagyon fontos volt. Még csillagtelepen ismerek olyan ovit, ahol nagyon jó a nevelés, a játékok hasonló szinten vannak, mint az ÁMK-ban, azonban ott a versek, mesék száma jóval kevesebb!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok, vélemények az alternatív óvodákról, iskolákról (Waldorf, Montessori) ?
- Érdi óvodákról várok véleményeket!!
- Pesterzsébeti óvodákról kinek mi a véleménye?Melyikbe érdemes iratni a gyermeket és miért éppen abba?
- Mi a véleményetek a pesterzsébeti óvodákról?
- Miskolc Martinkertvárosi, Szirmai óvodákról szeretnék véleményeket, tapasztalatokat!
- XVII. kerületi óvodákról kinek mi a véleménye?