Érdi óvodákról várok véleményeket!! (beszélgetés)
nagyon kihangsúlyoztam nekik.lehet épp ez volt a baj,hogy talán rámenősnek tüntem.
mondjuk a parkvárosi ovi túlzsúfolt.Aki az M7-es felett lakik,az is oda hordja a gyerekeit.És ugye akkor a parkvárosi gyerekekről még nem is szóltam...
A béke tériről sok jót hallottam.Az ófalusiról semmit.
Illetve most már igen:)
központba,de mire beiratkozás lesz addigra már lehet parkvárosba
de viszont szeretném ide a központba őket ,mert itt van egymás mellet ovi bölcsi
a beiratkozásnál volt egy olyan rész a papiron,hogy akarod-e,hogy más oviba felvegyék esetleg,ha a körzetes elutasítja.Ekkor kell azt mondani,hogy igen!
Ez persze nem garancia arra,hogy fe is veszik.Lásd a mi esetünket:(
Én ugyan beikszeltem,mert mindegy,hogy hova hordom,csak ovis legyen és ne magánba kelljen fizessek.
Végül magánba jár.Rákényszerültünk.
Mondjuk hozzáteszem:nem bántuk meg!Nagyon-nagyon sokat foglalkoznak velük.Abszolút megvagyunk elégedve!
A napokban pont azon gondolkoztam,hogy vajon mennyit tudna,ha önkrmányzati oviba járna.Lehet ennyi verset,dalt,mesét nem tudna.
Nem tudom.
Igy viszont nem jár mindennap,mert azt nem győznénk.
Ma pl az óvónéni szánkózni vitte őket:)
Ezt egy sima oviba tuti nem teszik meg.Szóval nézem a jó oldalát:)
nekem a nagy most múlt 3 a kicsi pedig 1,5 tehát jóvőre szeretném őket!!
be lehet adni egyébként több helyre a jelentkezést???Nem "zavarják" el pl.a központból (Béke téri) ha parkvárosból megy valaki
vagy csak a körzetibe lehet menni????
bennünket tavaly elutasítottak helyhiány miatt.
Akkor a kisfiam 3 és fél éves volt,mennem kellett vissza dolgozni.
Nem érdekelte őket.5 percre lakunk az ovitól.De egyik oviba sem volt számára hely Érden,
Fellebeztünk,akkor is elutasítottak.
Amikor rákérdeztem,hogy akkor mit csináljak most,azt mondták,hogy "anyuka!léteznek magán óvodák is!"
Köszönöm!:(
De 5 éves kortól kötelezően felveszik a gyerekeket.Ha ez vigasz.:)
Érdekelne a véleményetek az ovikról!!
mennyire körzethez kötött???
köszi előre is
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok, vélemények az alternatív óvodákról, iskolákról (Waldorf, Montessori) ?
- Véleményeket várok várpalotai iskolákról, óvodákról!
- Pesterzsébeti óvodákról kinek mi a véleménye?Melyikbe érdemes iratni a gyermeket és miért éppen abba?
- Mi a véleményetek a pesterzsébeti óvodákról?
- Miskolc Martinkertvárosi, Szirmai óvodákról szeretnék véleményeket, tapasztalatokat!
- VII. kerületi bölcsődékről, óvodákról szeretnék véleményeket, tapasztalatokat!