A Leöveybe jártam én is, akkor sem volt rossz, de ahogy hallom tanároktól/diákoktól, most egyre erősebb. Nekem nagyon jó tanáraim voltak, szerettem oda járni. (A spanyolt kifejezetten ajánlom, ha még mindig ua. a tanárnő tartja..:) Kifejezetten ajánlom!
A Pogány kegyetlen jó suli.Már ahogy kinéz is belülről :) De viccet félretéve,nekem eddig ez a favorit,úgy érzem,bár nem én döntök.
Nálunk is az angol a fontos,mert most teszi le a középfokút,szóval elvileg alapból többet tud,mint amit tanítanak 9.-től.
A spanyol erősen kérdőjeles,nem akarok igazán egy 4. nyelvet neki.Ja,és még a Varga Jenő is befutó nálam.Nem is tudom hány sulit néztünk meg az ősszel :S
A Pogányről nem is hallottam,A Karinthyt nehéznek találom)a tanár szerint esélyes)de egyetért velen,ha fel is veszik,nem jó,h esetleg a sor végén kullog.Egy kevésbé erős suliban viszont tuti a jobbak között lene,így nem vesztené kedvét.
A Vörösmarty,Leőwey-t nézegetem,ill. ajánlották a Madáchot.A haladó angol fontos
Én beszéltem az egyik tanárral,azt mondta,hogy egyre jobb és jobb eredményeket várnak el,mert....Na,ehhez képest a fiam a 11-eseknél sokkal jobban és többet tudott angolul.Ezt leszámítva tényleg erős középsuli,de az emelt angoljukat Beniék megtanulták már most :S