Vékony lábakat szeretnék!Hogyan érjem el? (beszélgetés)
..ha nem szeretnél éhezni,de vékony lábakat igen akkor
szerezd meg:
Nell McAndrew torna dvd-it,de a legtutibb a Peak energy tőle.Gyakorlatilag 40 perc kőkemény interval helyben futás.
1,5 hét alatt 2 cm mínusz a combomon.
Réka s nagyon tuti,és maga a hosszútáv futás is,de ahhoz tényleg csökkenteni kell a bevitelt egy picit.
Futas! De a helyes etkezes is kell,ahogy a tobbiek is irtak...szoval dieta! Amiben az a gaz,h a fogyas nem lehet helyi,igy valoszinuleg mindenhonnan fogyni fogsz!
Azert kitartast es sok szerencset!
Szia,
nagyon vastag lábaim (combjaim) nincsenek,de szerintem nincsen olyan nő e földön, aki ne éppen az ellenkezőjét szeretné annak ami van. Nekem a biciklizés sokat segített ebben. Otthonról be a munkahelyre és este haza. Azon kívül, hogy jól esett, látszatja is volt. Ez nekem napi 12 km.
Nem tudom, hogy a legjobb, ha a lányak a lába vékonyabb lesz. Nekem sose voltak a mai értelemben vékony lábaim, hanem éppen azok az egészséges erös lábaim vannak. Ezen azért se akarok változtatni, mert a súlyomhoz és az alakomhoz is ez illik a legjobban.
Az elözöekkel egyetértek, hogy étkezés is sokat számit és a torna is, mert ha sok zsír van a lábaidban, akkor csak beszorul az uj izom közé, amitöl semmiféleképp nem lesz jobb.
Szóval, ha olyan a lábad, akkor zsírbontó étkezéssel ott is viszamehet.
Én vettem szauna nadrágot (decathlonban nem olyan drága) és thermo krémet, amit narancsbőr masszírozóval viszek fel a comb-fenék területre. Erre veszem fel a gatyót és így tornázok csak has-comb-fenék gyakorlatokat.
Nekem kicsit már vékonyabbnak, feszesebbnek tűnik, de passz... :) Lehet hogy csak beképzelem. :)
Én versenytáncos voltam és "ridegtartott" gyerek :D úgyhogy én is jó izmos combos vagyok... (+vádli) Nem egy gazella alkat, de legalább nem is molett...
Szia, kb. 70 %-a a fogyasnak a kajan mulik, a maradek 30% pedig a mozgason. (A torna se mindegy, milyen)
Es az is lehet egyebkent, hogy te ilyen testalkatu vagy. Azaz sose lesznek gazella labaid, akarmit csinalsz, vagy csak kinkeservvel...
Persze ha vki tud vmit vastagabb combok eltüntetese ellen, akkor szolhat nekem is. :)
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Szégyellnem kell, hogy vékony vagyok?
- Szerintetek mennyi az ideális súly 175 cm-hez, ha igazán karcsú és vékony szeretnék lenni?
- Szeretnék edzőterembe járni erősíteni az izmaimat, de elég vékony vagyok (163 cm, 43 kg) és szeretnék hízni is, ez lehetséges?
- Szerintetek melyik hatásosabb ha vékonyabb szeretnék lenni? ....folyt.
- Szerintetek ha vékonyabb combokat szeretnék futógép, elliptikus trainer, taposás vagy a szobabicikli a hatásosabb?