Szerintetek melyik hatásosabb ha vékonyabb szeretnék lenni? ....folyt. (tudásbázis kérdés)
Mimmo leírta a lényeget.
A hasi zsírréteg hasizom erősítéssel nem tűnik el,csak vastagodni fog ez a terület,mivel a zsír alá izom épül.
Kardio+ hasizomerősítés,és a bevitel csökkentése.
Taposás+ hasizomerősítés ez így együtt,már jó.
na megnéztem mi is ez a sinracing! Hát meg is döglenék egyrészt
másrészt meg a környéken nem igazán van ilyen
szia, ha csak a hasra akarsz, akkor oda kell koncentrálni, és azt kell megmozgatni szerintem.
A taposás jó dolog, de azzal mindenhonnan égetsz zsírt, nemcsak a hasról. Szerintem. De nem vagyok szakértő..
Szóval melyik a hatásosabb: ha felüléseket csinálok, vagy ha taposózok úgy hogy közben be van tekercselve a hastájékom.
Igazából hassal van a legnagyobb bajom. Nem izmos kocka hasat szeretnék, nem x kiló szeretnék lenni, csak derékról ledobni a zsírt ami van szerintem szépen. A lábammal, meg a fenekemmel sincs annyira nagy bajom, bár az utóbbi is lehetne kissebb, hanem a hasammal nem vagyok végképp kibékülve
Ha taposózok akkor olvadok a fólia alatt, ezért ezt gondolom hatásosabbnak
További ajánlott fórumok:
- Norbi vagy paleolit? Melyik hatásosabb és miért?
- Izzadás ellen melyik a hatásosabb: stift, deo?
- Melyik a hatásosabb? 15hónapos kisfiam vízben oldva nyelje le a homeopátiás bogyókat, vagy többet ér, ha a szájába teszem?
- Elektromos orrszívó vs. orrszívó-porszívó! Melyik hatásosabb, melyiket érdemes beszerezni? Érveket, ellenérveket várnék.
- A Catabol vagy a Metabol a hatásosabb?
- Szerintetek ha vékonyabb combokat szeretnék futógép, elliptikus trainer, taposás vagy a szobabicikli a hatásosabb?