Vehetek én be 1 Xanax-ot? (tudásbázis)
én nem is vettem kiabálásnak
nem volt felkiálltójel
:D:D:D
én például most kicsit jobban érzem magam, mert újra van célom - szeretnék tavasszal venni egy autót - ez motivál és muszáj dolgoznom és pénzt keresni. Ráadásul most hallottam hogy majd az éjszakai fogszabályzóm is lesz vagy 60.000 ft. Hurrá! De nem baj, megoldom. Beszéltem a nagyimmal (akit imádok) Minden hónapban adok neki 5-10 ezer ft-ot amit eltesz nekem és nem adja oda akárhogy kérem:D Muszáj, mert nem tudok sehogy spórolni. És semmi extrára nem költök. De meg kell vennem 3000 ért havonta azt a nyomorult Vichy sampont, mert nagyon korpás lenne a hajam és véresre vakarnám... meg a legtöbb a kaja. Egy reggelim amit veszek munka előtt (vagyis a napi kajám) kifli v zsömle kb 4 db, felvágott, valami innivaló és hupsz 1000 ft.:( Akkor egy ebédhez való hozzávalókról ne is beszéljünk. Komolyan lehet vega leszek:) Akkor nem kell húsra költenem.
Na jó befejeztem. Csak dühít. Tegnap kaptam fizetést és egy este alatt elment pont a fele!!!
Befizettem a netem, tesóm kért kölcsön, meg a párom apja (aki szerintem soha nem fogja visszaadni) Meg voltunk a rossmannba Alap dolgokat vettünk... áááá na mindegy
nem bölcselkedni akarok de:
Az életünk alkotói mi magunk vagyunk. A boldogságunkért is mi vagyunk a felelősek. A hiba pedig nem kudarc, hanem tanulópénz, hogy megtanuljunk változtatni!
Ez az egyik kedvenc idézetem és szerintem sok benne az igazság,de nehogy bántásnak vedd, Isten őrizz. :)
aranyos vagy, köszönöm:)
ha így menne, boldog ember lennék.
neeee! Miért mi a baj?
Néztem az adatlapod nagyon szép a kutyus is és a cicus is. Rólad is jó a kép:)
Ne legyél szarul!
Üdvözlet. Tegnap csak reggel apunál tudtam netezni egy kicsit, mivel kellett új Windows a gépemre, az előző haldoklása miatt. Most Windows 7est kaptam, remélem nem lesz vele gond, bár van vele elég dolgom, mert aki csinálta nem olyan nagyon ért hozzá a jelek szerint:(
Remélem mindenki jól van.
Hányra mész? Én szombaton, egy anyám*-férjem közt lezajló szócsörte után vettem be ennyit ( kb) és szépen átaludtam a délutánt meg még az estét is tőle.
Gondolni fogok Rád nagyon erősen, küldöm a maroknyi kis poz. energiámat ami még bennem van, és kérlek számolj be hogy mi lett az eredmény, jó?
ez de jó!:D
Lehet hogy multimilliomos is csak nem mondja meg:P
Hogy vagy?
Ugye keresed azokat a munkákat?:)
de bölcs vagy hajnali 1-kor:D:D
ez aranyos
de már megint miért nem aludtál???
óóó az itteni néhány "kedves" fórumtárssal nem kell törődni, néhányan akkora tuskók, hogy megállna bennük a fejsze... Néhányan csak magukat minősítik a beszólásukkal, ne törődj velük.
Sajnos az is igaz, hogy ebben az országban már csak annak van pénze, aki lop csal hazudik. Ennyi. Mondjuk akkor én szegény maradok. Tavaly December 23-án kicsalt tőlem egy fickó 30.000 ftot. Nagyon nagyon hülye voltam, de teljesen szét voltam esve mert itt hagytak egyedül és nagy volt a forgalom pedig azt mondta a főnököm ketten leszünk, de itt hagyott. Most hallottam, egy másik cukiba is így járt a lány. Látod így gazdagszanak meg egyesek.
Kérlek ne add fel. Biztos, hogy fog sikerülni találni valamit! Én hiszek benned te is higgy magadban.
Szia Viki, köszi a kérdést, sajnos semmi nem alakul, sőt mintha minden és mindenki össze lenne esküdve ellenem. :(
Semmi juttatás, csak 30 nap passzív TP, meló közel távol sem, azt hiszem nem lesz jó vége ennek részemről, mert annyira szorul a hurok hogy....megfulladok.
Nem kell sajnálni, egy másik fórumtársunktól már megkaptam ugyanis hogy önsajnáltató hülye kis pé vagyok, nem , nem vagyok az, majd megteszem amit megkövetel a haza, könnyet nem kell ejteni értem senkinek.
Bocs, nem Rád vagyok dühös, hanem globálisan a világra és arra hogy az embert rákényszerítik arra hogy adja fel, mert úgysincs más választása, ha meg esetleg elmondaná mi a baja, akkor rányomják hogy hülye önsajnáltató, aki nem tudja kezébe venni a sorsa irányítását...
További ajánlott fórumok:
- Ingyen bölcsit csak munkaviszonnyal vehetek igénybe?
- 5 hetes terhes vagyok és nagyon fáj a fogam vehetek be algopirint?
- Dolgozhat valaki nővérként/ápolónőként, ha Xanax-ot szed?
- Fülzúgásra Xanax-ot szedett valaki?
- 12 hetesen 2 napja iszonyat fejfájás, ahogy soha életemben nem fájt a fejem. Mit vehetek be rá?
- Ti értitek ezt, ha három hét rehabon vagyok egy intézetben miért csak maszekba vehetek igénybe máshol orvosi kezelést?