Végkielégítés 3 év után? (beszélgetés)
Éppen ezért nem kellett volna aláírni a közös megegyezést, 3 év munkaviszony után egyhavi átlagkereset járt volna végkielégítésként. Nem sok, de az is valami.
Én egyébként úgy tudtam, hogy a folyósítás alapja a minimálbér, a munkanélküli ellátás annak 60 százaléka. De hálistennek nem érint, így annyira nem is követtem a legújabb -szeptemberi- változásokat.
A munkanélküli sajnos úgyszólván semmit sem ér.
3 hónapig adják és a plafon a minimálbér.
A végkielégítés szerintem semmiképpen nem járna, - akár közös megegyezés, akár felmondás a munkáltatótól- hiszen 1 nap hiányzik a 3 évhez.
Mocsok egy banda lehet ez a cég:(
Munkahelyemen 3 éve dolgozom. Pontosabban ma van 3 éve. Tegnap kirúgtak közös megegyezéssel. A papíromon az van, hogy:
- a munkaviszony 2011. November 25. Napjával megszűnik, utolsó munkába töltött napja 2011. Október 26. Munkáltató 2011. Október 27-től november 25-ig a munkavállalót a munkavégzés alól felmenti.
Jár a 3 év után adható végkielégítés?
További ajánlott fórumok:
- Ha te kapnál 4 millió Ft végkielégítést, mire fordítanád a pénzt?
- Kötelezhető e a munkáltató közös megegyezésre, mert valószínű, hogy nem szeretné fizetni végkielégítést?
- Nők 40 - nyugdíjba végkielégítés beleszámít?
- Mennyi a végkielégítés után az adóelőleg?
- Tudja valaki konkrétan hány hónap végkielégítés jár 5, 5 év után?
- Munkahelyemen ha 3 és fél éves munkaviszony után elbocsájtanak, mert egészségileg nem tudom elvégezni a munkaköröm, kapok végkielégítést?