Védőoltás hatéveseknek. A te gyermeked hogy viselte? (beszélgetés)
Én még csak saját magamról mesélhetek...
Én oltás után majd nem eléjultam.
Akkor az én gyerekem a nem soványak közé tartozik! :) karba kapta.
Nem volt semmi, csak mikor meglátta atűt, akkor kezdett neki derengeni, de akkor már nem volt ideje sírdogálni. Símán ment, felesleges volt annyira aggódnom.
Picit fáj a helye, nehezebben öltözik, ennyi...
DPT II-es oltás volt.
Köszi a hozzászólásokat!
Az iskolában előre szóltak, hogy mikor kapják az oltást. Nagyon félt, és elég nehéz volt elmagyarázni neki, hogy mit tegyen, hogy ne fájjon annyira és ne nézzen oda amikor kapja.
Mikor hazajött, már el is felejtette, annyira, hogy hiába vártam a beszámolót, nem mondott semmit. Nekem kellett megkérdezni, milyen volt. Elmondása szerint picit fájt, de semmi különös nem volt. Borogattuk és pihent.
Nem mondom el neki,csak izgulna, erre itt vagyok én.
Remélem, nem lesz rossz kedve hétvégén,mert imádja papáját, náluk leszünk.
Semmi nem volt. Egy hatéves manüó, már nagy, így se sírás, sem egyéb nem volt. Láz sem, és csak enyhe fájdalom a szuri helyén ami 1 napig tartott.
Nem kell ezt túdramatizálni.
Köszi!
Láb? Én azt hittem, a karjába kapja!
Holnap túlleszünk rajta! :S
Régen volt már a hároméves kötelező oltás. De szívesen felejtettem el, de legalábbis ástam el magamban jó mélyre, azt a tekintetet, ahogy kisfiam kérlelőn néz rám, "mentsem" meg,vagy miért hagyom, miért nem segítek?
Már egy hete ezen izgulok, hogy most megint ez lesz. Annyira sajnálom, már előre.
A ti gyerkőcötök hogy viselte? Volt sírás? Adtatok vígasz ajit? Belázasodott utána?
További ajánlott fórumok:
- Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk!
- A pneumococcus elleni védőoltás beadatásáról: igen v. nem?
- Hogy hívják a gyermekedet/gyermekeidet?
- Hogy lehet kötelező egy védőoltás, ha halált okozhat?
- Milyen káros hatása lehet a védőoltásoknak hosszú távon?
- 1 év alatti gyermeked, mikor himlős volt hogyan viselte?