Vaterára hogyan kell szerkeszteni profilképet? (tudásbázis kérdés)
Jó igazad van :)
Már nem emlékszem hogy nem lett háttere a vaskapunak
Mindensetre a Paintben van ilyesmi/hasonló funkció, ha ide nem is jó
Igazad is van meg nem is :)
Működik ha egy saját rajzbol másolsz vagy kivágsz és beillesztesz
Akkor jelenik meg az oldalsó menüben két kis ikon, hogy takarjon-e vagy nem a beszúrt kép
De teszek fel a képeim közé két képet hogy lásd, másképp is működik
Akkor nagyon valószínű, hogy kevés a hely hozzá a gépeden. Ebben az esetben használj online képszerkesztőt. De ezeknél is ez lenne a megoldás sorrendje:
kivágás - mentés a gépedre - új nyitás fehér lapként - objektumként a kivágottak ráhelyezése, igazítása, méretezése, - rétegek egyesítése, mentés
Sok sikert!!
Ha a pixlr-rel körberajzoltad, körbevágtad, akkor máőr tudsz boldogulni a PhotoScappel.
Csinálsz egy alapot, utána erre, mint objektumot rárakod a körbevágott képet. Ha kell, a méretét a dőlésszögét tudod módosítani, több képet mellérakni!!
Ebben nem tudok segíteni, nem ismerem. A PhotoFiltre miért nem jó neked? Az origo szoftwerbázisáról le tudod tölteni magyar nyelven. Abban van olyan lehetőség, hogy átlátszó szín(bocs, de neked ez kell és nem fehér!!)
Ott csinálhatod, hogy a háttért ezzel a lehetőséggel leszeded , ha egyszínű, vagy egy szín különböző árnyalata. De ha ugyanez szín az alapképben is van, akkor már nem jó, mert azt is kiszedi.
A 4.sz. hszben, Neked címezve megírtam, de legyen itt is: a PhotoSpace-t ajánlom és erre a célra az elegendő is, de számtalan más is létezik.
Feltöltöd az alapképet, utána az objektumoknál a fotókat választod, abból kiválasztod, feltöltöd azt a képet, amit az alapra akarsz helyezni. Amikor felhozza, a méretét, elhelyezését, dőlésszögét a kurzorral tudod variálni. Amikor kedvedre való, egy kattintás a kereten kívül és a keret eltűnik. Erre akár mikor vissza mehetsz, ha a ráhelyezett képre rakod a kurzort. Így bármennyi képet ráhelyezhetsz az alapra, azokat egymás alá, fölé helyezheted, amíg a rétegeket nem egyesíted. De ha már egyesítetted és mégis akarsz javítani, akkor a vissza gombbal megteheted.
Képekkel jellemzően nem kell mást csinálni mint kivágni a fölös részeket és kicsinyiteni, de más funkciók is vanak, mint kép élesités fényviszonyok alakitása stb.
XnView-t használok
Értelek. Melyik magyar nyelvű képszerkesztőt ajánlod?
Egyébként nem azt várom, hogy a kezdetektől segítsen valaki, én is használgatom a képszerkesztőket, nagyjából 8 éve vaterázom. De arra még ez idő alatt sem jöttem rá (csekély értelmű lévén e területen), hogy kell arra a képre, amit eladásra kínálok, további képeket varázsolni, beszúrni. Erre keresek választ, nem képszerkesztői alaptanfolyamot szeretnék itt elvárni :)
Úgy csinálják hogy a leirást html-ben adják meg és linkelik a képeket egy másik oldalrol, jellemzően a képfeltöltésröl
Ha egy termék leirását elkezded, választhatsz hogy html vagy sima txt formátumban irod meg, de most már galériát is bérelhetsz + pénzért/ha jól tudom/
Gabi, en azt tudom, majd leirom neked.
En is szoktam ugy hirdetni, csak ahhoz windowsos gep kell, nekem MacBook van tudod es arrol nem megy. Marci gepet kell elkernem ehhez, azert nem szoktam surun alkalmazni...
Ha tisztulnak a dolgok nalunk, leirom, puszi
Azért egyértelmű a katalóguskép,mert mellette ott a többi kiegészítő,ami nem képezi az aukció részét.
De ahogy előttem írták:képszerkesztő program.
Pl.:windows van a gépeden?Akkor paintben szerkesztheted.
Ha nincs,akkor több olyan oldal van még amit erre használhatsz-párat fel is soroltak-de persze meg kell ezt is tanulni,mert nem 5 perc.
Rengeteg használt ruha van fent így :
nem katalóguskép, mivel mind használt ruha, hanem jól megszerkesztett kép, és pont ez az, ami érdekel, hogyan lehet hasonlót készítenem.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell fényképet szerkeszteni, formázni?
- Hogy kell profilképet módosítani?
- FTP-vel tölthetem fel az oldalamat, de hogyan vagy hol kell szerkesztenem hozzá a szöveget és képeket animációkat?
- Dokumentum szerkesztésre zárolva. Hogy kell feloldani?
- Önéletrajz valamelyik felső sarkába, de egyáltalán, hogyan kell fényképet szerkeszteni?
- Hogyan/mivel kell 2 képet egymás mellé szerkeszteni?