Hogy kell profilképet módosítani? (beszélgetés)
Én azt hittem, úgy csináltam, ahogyan te írtad!!
Ha te nem tudod, hogyan csináltam, akkor én honnét fogom tudni legközelebb???? :))
Teljesen paff vagyok! Nem tudom, hogy csináltad!
Lényeg, hogy sikerült, és legközelebb bátrabb is leszel.
HEURÉKA! Ott van, sikerült!
Nagyon köszönöm! :))
Nem megy, mindig kidobja, hogy a feltöltés kizárólag jpg... formátumban lehet
Ez lett volna, ha jól írom.
Szóval lementetted az Asztalra. Utána az adatlapodon az Új kép feltöltése. Rákatt. Kiválasztod a kép címét. Én látom is pici képen.
A Fájl kiválasztása fekete-fehér gomb mellett ott van Hoxa-pirosban a kép címe.
Kép jellege: Az adatlapomra és a képgalériába kerül.
És ennyi, katt a hosszú piros "Kép feltöltése" gombra.
Nyugi, senki sem tanulta meg elsőre.
Vagy, ahogy mondtam, nyisd meg és: Kép mentése másként. Ezzel a gépedre kerül.
Ez már PNG.
Már eljutottam odáig, hogy az adatlapomon a "kép felöltése", beadom neki az asztalt, mire:
A feltöltött kép formátuma csak jpg/gif/png lehet!
Most itt adom fel! Vagy a gépem nem úgy működik, ahogy másoké, vagy én vagyok totál béna, nekem ebből elég ennyi. :))
De azért köszi a segítséget. Az 5.-ik oldalon valahol majdnem a közepén bal oldalt egy állókép, egy fehér ruhás fiatal nő... lett volna. De hol vagyok én már, akár a fehér ruhától, akár a fiatalságtól. Gondolom, ezért nem jön össze. :))
Nos, azt, amit kiválasztottál, el kell mentened a saját gépedre, mert én is csak sok képet látok, nem egyet. Rákattintasz a jobb egérgombbal. Feljön egy ablak, abban megtalálod, a lehetőséget, hogy: Kép mentése másként.
Erre kattintasz, és a megjelenő újabb ablakban már a kép címét látod, amellyel a gépedre kerül. És a mentés helyét itt még állíthatod. Én az Asztalra mentek mindent, majd utána elpakolom máshová.
Az Asztal az a felület a számítógépen, amit akkor látsz, ha nincs semmi megnyitva. A saját ikonjaid. Vedd úgy, hogy íróasztal-lap, és az ikonok a dossziék.
Ami ilyen önálló egy darab, az az Asztalon is az lesz: odatettél egy fotót.
Ezután, ha a kép már megvan, akkor lépsz a Hoxában az adatlapodra, és ezt a képet választod ki a tallózással.
Rákattintasz, megnyitod, ezzel a Hoxára került a képed. Azaz feltöltötted az adatlapodra és a Hoxa képgalériájába.
Ezt raktam fel a gépemen a "kedvencek" közé. Kiválasztottam közülük egyet, de attól kezdve megáll a tudományom.
Most ezek után nem tudok vele mit kezdeni, nálam nincs sehol semmilyen asztal, meg képgaléria, és hiába kattintgatok az adatlapomon feltöltésre, mindig azt hajtogatja, hogy még nincs fájl kiválasztva.
A képet elmented a saját gépedre.
Aztán az adatlapodra lépve, a Kép feltöltése gombra kattitnva, kiválasztod a képeid listájából. Én az Asztalra szoktam tenni a képeket az ilyen akió előtt, ott jobban kéznél van.
Megjelenik egy lista, hova szánod a képet?
Én hagytam az elsőt: az adatlapomon és a képgalériában látható.
És Feltöltés. Ennyi. Böngérem képe felkerült.
Bal fent van 3 csík,a menü.
Kattint arra,majd kattints a "Profil"ra
További ajánlott fórumok:
- Tudjátok, hogy módosítani szeretnék a gyes-t?
- Vaterára hogyan kell szerkeszteni profilképet?
- Hogyan lehet Facebookra feltenni úgy profilképet, hogy ne tudjanak hozzászólni?
- Facebookon egy idővonalra feltöltött képet, hogy tudok áthelyezni a profilképalbumba?
- Hogy kell módosítani egy hozzászólást, ha javítani akarok benne?
- Facebookon mekkorának kell lennie a profilképnek ahhoz, hogy rendesen látszódjon?