Varrónőt keresek, aki a gyerekülésünkre varrna huzatot. Tud valaki ajánlani? (tudásbázis)
Sziasztok!
Engem érdekelne, pont huzatot keresek az üléseünkre. Szerintem én nem tudom megvarrni magunknak... Ez egy Concord lift,vagyis a legnagyobbaknak való ülés.
Gödön van egy autóülés huzatkészítő házaspár. Ők varrnak gyerekülésre is huzatot, és NAGYON JÓ áron.
Nekünk Concorde Trimax ülésünk van. Az után gyártott a Brendonban19-20 ezer...A varrónő 7 ezerből kihozta nekem a komplett huzatot!
Ha valakit érdekel, szívesen felrakom az elérhetőségét.
helló csajok.Időközben 3,5 óra alatt szétszedtem a huzatotz és megvarrtam rá a másikat.
Igaz itt ott nem lett 100%-os,de majd kézzel ráigatítok.
De az utánvarrottak többsége nem is passzol már 100%-osan.
Az igaz,hogy nem vagyok varrónő.Már sok mindent megvarrtam magamnak.Csak az inci-finci kanyargóktól félem.De jó lett.
A párom is megdícsérte.
És így egy eus gyerekülésünk lett nem 15-20 e ft-ért,hanem 1050 ft-ból.+ az áram.
Tehát azt mondom megérte vacakolni.És közben még a gyerekkel is kellett jřátszani.
Nem dícsérem magamat.
De tényleg nem volt egy nagy durranás.
és 1,2 m anyagból meg is lett.
köszi mindenkinek
Szóval nem vagy varrónő..
Akkor ne is írj ilyet,hogy nem gond..
Sajnos nagyon is az!! Nehéz...
Varrónőtől tudom....
semmi gond.
Varrtam már ruhát magam részére.De ez kicsit macerásabb.Több kanyarulat stb stb...
De köszi
Sajnos én nem vagyok varrónő. :(
Az én gyereküléseimen is utólag készített huzatok vannak, de nem én készítettem őket, hanem már így vettem. (Elnézést, ha félreérthető voltam.)
hát nem igazán.Meg akivel szerettem varratni az meg annyira el van havazva,hogy nem igazán vállalja.
Te mennyiért varrnád meg?
Szét szedni nem merem.Bár lehet,hogy az lenne a leg egyszerřbb,apránként szétbontani és folyamatosan varrni meg.
Varrónőt keresek,aki a gyerekülésünkre varrna huzatot.
Árajánlat érdekelne,ha elküldenlém a régi huzatot arra kellene varrni egy másik anyagot mert a szuivacsot nem tudom levenni róla.De eléggé szakadt.
Szóval postáznám a huzatot meg az anyagot.
Varrási ár érdekelne.
köszi
küldhettek privit is.
További ajánlott fórumok:
- Maxi cosi priori fix, vagy besafe izi comfort isofixes gyerekülést vegyek, 9-18 kg ig kategóriában?
- Kinek milyen biztonsági gyerekülése van? Szerintetek melyik a legjobb?
- Beköthető-e gyerekülés menetiránnyal szemben az anyósülésre?
- Biciklire szerelhető gyerekülés
- Milyen biztonsági gyerekülést használtok 9 kilótól? Meg vagytok elégedve vele?
- Szegeden keresek varrónőt, aki szépen dolgozik és megvarrná a koszorúslány ruhámat, tudtok ajánlani valakit?