Várni a szerelemre (beszélgetés)
Örülök, hogy tisztáztátok a dolgot. Felesleges egy ilyen lányra pazarolnod az időd.
Nem kell feladni, hidd el, eljön az igazi - akkor fog betoppanni, amikor nem is gondolsz rá. Van időd, éld az életed és szórakozz.
Sok sikert hozzá.
Igazából annyit, hogy ő most jól érzi magát a jelenlegi helyzetben és még nem szeretné ezt a dolgot sem érzelmileg sem testileg szorosabbra fűzni, ahhoz több időre van szüksége. Kitalált valami olyan butaságot, hogy jelöljünk ki egy időpontot, ha ő addig nem lesz szerelmes, akkor fejezzük be. Innen már teljesen egyértelmű volt, hogy ezt semmi értelme folytatnunk.
Egyébként tudod mi a türelmesség és kedvesség nagy hátulütője? Hogy vonzom az ilyen lányokat. Nem ő volt már az első, akivel hasonló dolgok történtek.
Mit mondott? Kíváncsi vagyok...
Hidd el, te jártál jól... türelmes és kedves pasinak tűnsz, találsz mást, ő meg várjon csak ki tudja meddig...
Sziasztok!
Ami azt illeti, végigrágtam magam az írásaitokon. Lehet, hogy csodálkozni fogtok, hogy ilyen idős koromra ilyen választ adok, de nekem valami nem stimmel ez a lány körül. Vagy valami elrettentő példa miatt fél a testi kontaktustól, vagy a szülői primitív neveltetés az oka.
Ne is haragudjatok, de azért nem tudom elképzelni, hogy huszonéves lányban nem mozdulnak meg a hormonok, ha a szeretet partneremet magam mellett érzem. Itt nem egy szex-kapcsolatra gondolok. De ha nekem tetszik egy fiú, akkor már a szívverésem is hevesebben dobog, már akkor, ha a kezemhez ér, s valamilyen szinten vágyom egy ölelésre, csókra.
Szerintem ez a lány nem szeret Téged, csak esetleg egy ugródeszkának vél, amíg el nem jön az a várva várt „fehér lovon jövő királyfi”.
Ebben a korban azért illene már tisztában lenni a nemi hormonok működésével, és épp ésszel felfogni, hogy egy férfiban akármilyen hihetetlen, de tombolnak azok a gének. Vagy azt is elviselné netán, ha más karjaiban eresztené ki a gőzt, miközben a mimóza lelkét sajnáltatja????
Én a helyedben megszakítanám a kapcsolatot és átirányítanám barátsággá. Akkor megtudhatod, hogy valójában hogy éli meg a szakítást és mennyire vagy fontos számára.
Sziasztok!
Végigolvastam a fejtegetéseket! Kiaras, nem akarlak nagyon elkeseríteni, de ha eddig nem lett szerelmes, akkor ne várj túl sokat. Szerintem most kellene a legszerelmesebbnek lennie... Igazából nem értem, miért kell a másikat kínozni! Ha valami nem megy, kár a dolgokat eröltetni. Adjuk meg a másiknak a lehetöséget, hogy továbblépjen!
Szerintem állj elé és kérdezd meg, hogy mit is szeretne!Ha pedig az elképzelése nem egyezik a tiéddel, akkor felejtsd el és ne húzd tovább a dolgot, mert Neked fog fájni!
Kiaras
nem szívesen mondom, mert egyébként nem támogatom az efféle viselkedést a nőkkel szemben, de itt az ideje, hogy nagyon férfiasan, nagyon őszintén megkérd, hogy üljetek le beszélgetni, és ott helyben vess véget a kapcsolatnak. Indokként felhozva, hogy ennyi idős korban sokkal természetesebb kellene legyen a fizikai vonzódás - és nem a te szexhiányod a probléma, hanem hogy küzdjön meg a démonaival ő egyedül.
Ha ebből a beszélgetésből durvaság és udvariatlanság nélkül sikerül felálljál, akkor nevezhetjük a bumerángpróbának is. Ha visszajön, célt értél, ha nem, akkor nagyon helyes, hogy a beszélgetés megtörtént.
Az a baj, hogy hiába veszi észre, hogy fontos nekem, az még édeskevés egy kapcsolathoz. Ha ő nem érez semmit, akkor...
Na mindegy, majd az idő eldönti. Az egyetlen baj, hogy én kezdek rájönni, hogy részemről itt már komolyabb érzések vannak. Ha tovább várunk és a részéről nem lesz semmi, akkor bizony sírás lesz a vége...
Azt megértem, hogy nem akar lefeküdni amíg nem szerelmes beléd, az csak ráadás, hogy nem volt még neki senki fiúja sem! De azt a részt nem értem, hogy a csókból miért csinál ilyen felhajtást. Néhány hónapja együtt vagytok és csók sem volt? Én nem tudnám elképzelni, hogy valakivel járok és az az alap dolog nincs meg. Ismerek olyan csajt, aki 1 hónapig nem csókolózott a pasijával, mert hogy teperjen a fiú, na de 1 hónap? Azt sem értettem mondjuk...
Beszélnem kellene a barátnőddel, mert így fogalmam sincs mi állhat ennek a hátterében.
Megkérdeztem, de csak valami zavaros választ kaptam, hogy neki most milyen nehéz az élete...
És igazából lassan mindegy lesz, hogy ő mit vár ettől az egésztől, mert egyre inkább én leszek az, aki ezt a huzavonát nem akarja folytatni.
Megkérdezted tőle, hogy miért hazudott?
Itt már nem is a szex, vagy az intimitás, vagy a testi/lelki vonzalom kimutatása a kérdés, hanem az, hogy ki milyen kategóriába - baráti, haveri, vagy ennél azért több ..... - sorolja ezt a kapcsolatot, és mit vár tőle ....
Azt jelenti, hogy napokig nem találkoztunk, mert ő állítólag vidéken volt. A gond csak az, hogy véletlenül elszólta magát és kiderült, hogy nem is volt vidéken. Én csak azt nem értem, hogy ha nem akar találkozni, akkor miért nem mondja meg, miért kell hazudozni.
Egyébként heti 2-3 alkalommal találkoztunk és a szokásos randis programok voltak: kávézó, teázó, mozi, séta, meg hasonlók.
További ajánlott fórumok:
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Nem találok igaz szerelemre!
- Tudtok olyan számot, dalt ami a reménytelen szerelemről szól?
- Külső kontra belső? Hülyeség a szerelemre várni?
- Kulfoldi szerelemre meddig erdemes varni, ha a ferfi szerelmes de nem àll készen 1 komoly kapcsolatra?
- Várni az igaz szerelemre, vagy beérni valakivel, akit nem szeretek?