Vannak olyanok akik ismerik Vona Timi esküvői fotós munkáit? (beszélgetős fórum)
Szia!
Mi is lefoglaltuk már, így nekünk Ő lesz a fotósunk. Nekünk nagyon szimpatikus volt az első találkozásunk alkalmával. :)
Ja és most már tagjelölt a Pillanartban is! :)
Szia crystaln!
Nálunk is a Vona Timi fotózott tavaly, egész nap velünk volt és nagyon meg voltunk vele elégedve! És persze a képekkel is, nagyon szépek lettek! :) Egy örök emléket készített nekünk! :)
Hát igen, az már régen volt...
Már írtam, hogy kértünk tőle árajánlatot. Kicsit sok ugyan, de nagyon szépek a képei.
2009-ben volt.
Most sajnos nem tudom, mennyiért dolgozik.
Árajánlatot attól még kérhetsz és utána eldöntitek, akarjátok-e vagy sem őt fotósnak.
Már kértem, köszi.
És nektek mikor volt az esküvőtök? Tavaly?
:)
Mi csak a ceremóniára. Ebbe benne volt a polgári esküvő előtti képek készitése és a cermóniákon való fényképezés. Ha jól emlékszem 60-70 000 között volt. Kérj inkább árajánlatot.
Igen, Ő az. :)
De jó, hogy válaszoltál!
Megkérdezhetem, hogy ti mennyi időre kértétek föl aznap és mennyibe került nektek mindennel együtt?
Szia!
Nekeünk ő volt az esküvői fotósunk.
A nászvilág.hu az internetes oldala ugye?
Nálunk szupoer képeket csinált. A képeim is az esküvőnkről készült.
Mi nagyon elégedettek voltunk vele.
Sziasztok!
Elsősorban olyanok véleményére lennék kíváncsi akiknek fotózott már:
akár az esküvőjükön - akár jegyes fotózáson.
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Idézetek esküvői meghívóra
- Egy kis segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akik jól ismerik a Nokia 6303i mobilt. Fotókkal kapcsolatban, segítenétek?
- Az esküvői meghívót saját magunk akarjuk elkészíteni. Ötleteket szeretnék, főleg olyanoktól, akik szintén maguk csinálták.
- Valeo-Veszprém kontra Flex-Sárvár - véleményt szeretnék kérni olyanoktól, akik mindkettőt ismerik testközelből...