Vannak közöttünk kozmetikus tanulók? (beszélgetés)
Azért választottam Pestet, mert ami közelebb van az hosszabb, drágább, többször kell bejárni! Tehát összességében így jobban járok :) Kevesebb utazgatás, kevesebb időtartam. Az óraszámom úgyis a gyakszin lényeg! Az elméletet tökmindegy hány órában adják le, meg kell tanulni, tudni kell a tételeket és kész.
Ma volt az első elméleti nap. Hát, mit ne mondjak, kemény volt.... Utálom a kémiát!!!!
Jobban is jársz a kinti a gyakszival,hidd el,sokkal többet lehet tanulni.
De hogy hogy Budapest?Borsodban nem képeznek kozmetikusokat?Vagy közelebb Debrecen,Nyíregyháza?Hogyan kerültél te Pestre? :)
Én most egy ilyen mini vapozont vettem,innen is rendeltem.Volt nekem nagy állványos,de sajnos bekrepált,felesleges 80.000-em pedig nem volt újra.Ez jóval olcsóbb,és helytakarékos,ami nekem most kifejezetten jó,mert kis helyen dolgozok.Már kipróbáltam,és nagyon jó!
Ez lenne az:
Köszönöm előre is, aranyos vagy!!!!
A "kinti" gyakszit választottam, mert a suli Budán van, én pedig Ózdon élek.... 160km...... Így is elég nehéz bejárnom elméletre 2 gyerkőc mellől. Jobb, hogy helyben csinálom a gyakszit!
A mesterem nagyon szupi! A lánya osztálytársam volt általánosban, régi ismerős. Nála voltam életemben először szemöldökön, intim gyantán :) Lassan nyugdíjba készül, én leszek az utolsó tanulója.
Izgatottan várom az egészet! Már vettem pár dolgot: gyantamelegítőt, csipeszeket, apróságokat. A gőzölőn agyalok, hogy mikor vegyem és milyet.......
Szia!
Melyik suliban tanulsz? Mikor kezdted? Mikor fogsz vizsgázni?
Szióka!
Örülök, hogy itt vagy :)
Én még csak most kezdem, szombaton lesz az első elméleti napunk......
Sziasztok!
Kozmetikusnak tanulok.
Szívesen beszélgetnék hasonló lányokkal!
Lenne több kérdésem is........
További ajánlott fórumok:
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Honnan tudhatom, hogy egy kozmetikumban vannak-e kőolajszármazékok? Hogyan jelölik ezeket?
- Milyen kozmetikumot használsz? Milyen praktikáid vannak, arcápolásra, ..
- A szilikon összetevők milyen nevekkel vannak feltüntetve a kozmetikumokban?
- Kozmetikusok, milyen tapasztalataitok vannak Dr. Rimpler és Isabelle Lancray professzionális kozmetikumaival?
- Vannak itt Kozmetikusok? Segítenétek egy leendő kozmetikusnak?