Vaníliás-almás kekszszelet recept

1 kg alma,
30 dkg cukor,
2 csomag (főzés nélkül készíthető) vaníliás puding,
40 dkg háztartási keksz,
25 dkg margarin,
20 dkg étcsokoládé.
A Vaníliás-almás kekszszelet elkészítési módja:
A megpucolt almákat vágd vékony szeletekre és a cukrot hozzáadva főzd sűrűre, és hagyd kihűlni. Közben a leírás szerint készítsd el a pudingot, keverd össze a langyosra hűlt almával. Tegyél egy réteg kekszet egy kisebb süteményestál aljába, öntsd rá a krémet, kend szét rajta egyenletesen, majd helyezz rá még egy réteg kekszet. Ha elkészült, csorgass a tetejére felolvasztott csokoládét, amit előzőleg a vajjal kicsit krémessé forraltál. Hagyd így pihenni a kekszes édességet, ha megdermedt, felszeletelve kínáld.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2009. máj. 4. 10:18
A vaníliás-almás kekszszelet elkészítési módja és hozzávalói.