Vanda baba érkezése a távoli Angliában (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Vanda baba érkezése a távoli Angliában
Gratulálok, nagyon szépek vagytok:-)
A történeted erőt ad egy kicsit Nekem. Hasonló helyzetben vagyunk, csakhogy mi még babavállalás előtt. Nagyon nehéz eldönteni, hogy itt szülessen, vagy "otthon". Még egyszer gratulálok.
gratulálok!!
jó élete lesz a kis csöppségnek :)
Szia! En is itt kinnt szultem csaszarral 2008-ban. Az is vicces volt, 9 honapig kb 4x latott a midwife. 2 hettel tulhordtam, akkor bezavartak a korhazba, h akkor most inditunk. Kiderult, h a gyerek mar nagyon nagy es veszelyes lenne, ha termeszetes uton szulnem meg-igy csaszar lesz. Tenyleg le a kalappal a korhazzal, stb. De a terhesgondozas gyakorlatilag egyenlo a nullaval.
Ja es nem szamit,h reggel 8-ra kellett mennetek, mert nem szamitottatok emergency c-sectionnek. Valoszinuleg kifogtatok egy olyan napot, ahol nalatok "fontosabb" kismamakat kellett muteni. ENgem is 9-ra hivtak be, de "szerencsere" delben mar toltak is a mutobe.
Mindegy. Kinnt van:-))))))))) Gratula a nagylanyhoz!
Köszi!
Akkor nem volt túl kellemes,hogy nem ihattam, nem ehettem,de mi ez a vajúdásokhoz képest,amikről hallottam,olvastam! Végülis kibírtam, inkább az idegesített, hogy nehogy a baba éhezzen... :)
Nagyon szép neve van:)
Vanadisz germán szépségistennő azt hiszem.
Szép kis történet!
Gratulálok a picilánykához!
(szép nap az az augusztus 4.-e, én is akkor születtem csak 23 évvel ezelött!:) )
Szia!Gratulálok nektek a kislányotokhoz.
Én 2009.augusztus 24.-én szültem Bíborkámat budapesten pont 20 nap mulva.Az biztos hogy egy kis angyalkák a picik én is imádom az enyémet,vagyis nekem 2 kislányom van.Üdv Erika
Szia!
Én is gratulálok,és nagyon jó egészséget kívánok nektek.
Én is császáros voltam,és a sógornőm pedig Angliában él,majd elmesélem neki a történeted.
Ugrás a teljes írásra: Vanda baba érkezése a távoli Angliában
További ajánlott fórumok:
- Kismama vagyok Angliában!
- Másnak is feltűnt, hogy Angliában minden rossz?
- Angliában élek a kislányommal most hazamegyünk 1 hóra, ha beadom a gyerektartásra igényt megkapom, nem gond, hogy Angliában élünk?
- Gyerekvállalás Angliában
- Lányom Angliában szeretne dolgozni és ehhez keres befogadó családot. Csak annyi pénze van, hogy ki tudjon menni...
- Babavaras Angliaban!