Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Van valami ötletetek a megmaradt leveshús hasznosítására? fórum

Van valami ötletetek a megmaradt leveshús hasznosítására? (beszélgetés)


2009. ápr. 3. 14:14
húspástétom
2009. febr. 16. 13:18
A salátát akartam ajánlani de látom már megelőztek......!
2009. febr. 15. 23:16
Én múlt héten gyümölcsmártást és pirított darát csináltam a megmaradt leveshúshoz. Isteni volt.
2009. febr. 15. 20:43
Én még nem csináltam, de másnál ettem gyors "brassóit" is belőle: megízesítve, lepirítva, krumplikockák hozzá... Finom volt!
14. Krisztinka1 (válaszként erre: 13. - 60dc903c1a)
2009. febr. 15. 20:39
Hmm jobbnál jobb ötletek:-) Köszönöm!
2009. febr. 15. 20:18
Pizzára is fel lehet használni...egy kis kukorica, pizza szósz, sajt... :)
12. Krisztinka1 (válaszként erre: 11. - Raistlin Majere)
2009. jan. 19. 15:14
Tényleg salátába is bele lehet vágni. Köszi:-)
11. Raistlin Majere (válaszként erre: 1. - Krisztinka1)
2009. jan. 19. 15:04
Orosz hússaláta.
10. Krisztinka1 (válaszként erre: 9. - Huszka)
2009. jan. 19. 15:02
Köszönjük:-)
9. huszka (válaszként erre: 8. - Krisztinka1)
2009. jan. 19. 14:50
Jó étvágyat hozzá! ;o))) Biztosan finom lesz :))
8. Krisztinka1 (válaszként erre: 7. - Huszka)
2009. jan. 19. 14:49
Csinálok mellé krumplipürét és áfonyalekvárral szerintem isteni lesz:-) És a fácánhús nem is annyira kalóriadús:-D
7. huszka (válaszként erre: 6. - Krisztinka1)
2009. jan. 19. 14:31
Tényleg...be lehet finoman fűszerezni és megsütni :) Ez eszembe sem jutott :D
2009. jan. 19. 12:45

Sziasztok!


Tetszenek az ötletek, elsőként én is a húspástétomra gondoltam, de rengeteg hús megmaradt. Igazából egy egész fácánt megfőztem és csak ketten ettünk belőle.


Tetszik a hortobágyi palacsinta ötlete is, igaz hogy nemrég volt de nagyon ízlett. Az jó lehet vajon fácánból is?


Én imádom a vadhús mellé a gyümölcsszószokat, csak lehet hogy akkor át kellene sütnöm a nagyobb darabokat (pl. melle, combja), az apróbból meg csinálnék szendvicskrémet.


A vadasmártást sajnos nem szeretem. Mondjuk lehet hogy az a baj hogy csak a menzán ettem régen és ott nem valami finoman készítették:-DDD

5. Zizisicc (válaszként erre: 2. - Huszka)
2009. jan. 19. 12:12
Na, épp ezt akartam mondani én is. :o))
4. c33bd8536b (válaszként erre: 1. - Krisztinka1)
2009. jan. 19. 11:58

Krumplipüre és valami szósz. Ha fácán, mennek a gyümölcs-szószok is, ha szeretitek.

Lehet belőle pástétom is, le kell darálni legalább kétszer, margarinnal kikeverni, mustárral, borssal, majorannával ízesíteni. Margarin helyett lehet füstölt szalonnával összeörölni, nem éppen fogyókurás, de az "igazibb" vadpastétom.

2009. jan. 19. 11:37

Ha maradt mellé egy kis zöldság, készíts hozzá vadasmártást és egy kis zsemlegombócot, az hamar meg van.

Zsgombóc:sűrűbb palacsintatészta, ebbe kenyér, vagy zsemle kocskára vágyva, ha időd engedi megpirítva, nem muszáj zsiradék hozzá, elég a teflon serpenyő és amikor meghűlt bele a tésztába, majd állni egy keveset, fél óra is elég és utána lobogó vízbe szaggatni kanállal, de utána már ne lobogjon a víz, csak lassan forrjon.

Kis vajra szeded és kész.

Ja, azért írtam le, mert nem sokan ismerik .

2009. jan. 19. 11:34
Szia Krisztinka...anya összedarálta és csinált belőle hortobágyi húsos palacsintát :)
2009. jan. 19. 11:29
Tegnap fácánlevest főztem és nagyon sok hús megmaradt. Szerintetek hogyan tudnám felhasználni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook