Van valami, de csak toporgunk (beszélgetés)
Én is!:) Na,meg a határozottabb pasikat!!:)
Könyörgöm,döntse már el,kellek-e neki vagy sem!!!
nem hiszem, hogy ez lenne a legtutibb megoldás.
nekem teljesen gerinctelennek tűnik.
mert ha rádugrik, akkor kihátrálsz, hogy csak vicceltem? vagy hagyod magad, ergo megcsalod a pasidat?
Ne haragudj,de én megvesznék egy ilyen tesze-tosza pasitól! És inkább tőle,mint érte!!
Ez a fickó képes lesz téged másodjára is elszalasztani,majd meglátod! Szerintem kár az energiát pazarolni rá!!
Ha kiugrasztod a nyulat, akkor még rosszabb lesz.
Mert mi van, ha elhiszi, és azt mondja, hogy oké, akkor én is otthagyom a páromat, és Veled leszek.
Ja, eddig szép és jó.
De Neked megint csak ott lesz egy problémád, hogy a mostani párodnak hogyan fogod ezt beadni.
Ráadásul, párhuzamosan lesz Neked a 2 pasi, ami nem igazán fair dolog.
A vonzódás édes kevés.
Nem hiszem, hogy komoly, vagy hosszútávú tervei volnának veled.
A kiugrasztani a nyulat a bokorból pedig elég gáz és rendkívül inkorrekt a mostani barátoddal szemben.
Ha nem vagy boldog, lépj ki a mostani kapcsolatodból és próbáljátok meg.
Márcsak azért is, hogy tudj tükörbe nézni...
Hopp. S akkor Veled hogy lenne normálisan kapcsolata?
Vagy mennél vele, ha arról van szó?
Nem mondom, hogy nem kedveli a csajt, vagy nem érez iránta valamit, de ez kevés ahhoz, hogy lépjen.
Milyen kamu duma már, hogy ne bántsuk meg a mostani párunkat.
Pff
Akkor ezek szerint, a srác csak húzza az agyát?
Mert ő azt mondta, hogy lépne a kapcsolatból.. A fiú viszont nem.. :S
Amíg ő nem lép, addig Te nem tehetsz semmit.
Viszont, ha így kerek a történet, ahogy leírtad, akkor sem ő ,sem Te nem vagyok boldogok.
Viszont Te is gyáva vagy kilépni a kapcsolatodból, meg ő is.
Te rá vársz, ő meg döntésképtelen.
Viszont, ha nem vagy boldog, akkor legalább neked dki kellene lépned és más vizekre eveznek, hogy megtaláld a boldogságod vagy vele, vagy mással.
Amíg viszont úgy csinálsz (nehogy megsértődj, csak egy mondás), mint a kis majom, hogy addig nem ereszted el az egyik ágat, amíg meg nem fogod a másikat, addig semmi jóra nem számíthatsz.
Lehet, hogy ha Te döntésre jutnál, akkor ő is megtenné, ha viszont nem, akkor nem vagy neki igazán fontos, és nincs miről beszélni.
De most ne a másik felet nézd elsősorban, hanem magadat. Azt, hogy nem vagy boldog a kapcsolatodban, pedig ennyi idősen szerelmesnek kellene lenni, de nagyon-nagyon!
Osztom a véleményt.
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Ha a mostani párodhoz meg amúgy sem vonzódsz annyira, nem szereted annyira, mint ezt a fiút, akkor mi értelme együtt maradni?
Legyél azzal, akivel minden jó, és nem csak pár dolog, a többi meg nem.
Akkor ez kamu.
Kényelmes neki, ami most van.
Ha szeretne úgy hagyná ott a csajt, mint a szélvész.
Én ismertem egy ilyen határozatlan, dönteni nem tudó fiút és wááááá
csak idegileg tesz galyra, de nem éri meg.
Keress egy harmadikat:)
ha nincs gyerek egyik oldalon sem, akkor irany a melyviz. en lepnek egy nagyot es belevetnem magam. csak azert egyutt lenni valakivel, mert mar megszoktak egymast... hat nem tudom. en nem tudnek igy elni.
en egy 7 eves kapcsolatbol leptem ki igy. nem bantam meg!!! :)
Hány éves vagy?
Mert egy életünk van és nem szabad egy nem jól működő kapcsolatban maradni. Pláne, ha mást szeretsz.
További ajánlott fórumok:
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Lehet valami pszichikai oka, hogy csak a nagydarab, jókora fizikai erővel rendelkező férfiak vonzanak?
- A ferde kuki jelent valami szervi bajt, vagy csak "szépséghiba"?
- Érez irántam valamit vagy csak barát vagyok ennek a férfinak?
- Csak az ér el valamit az életben, aki rámenős?
- Sógornőm a 9 hónapos babáinak még mindig csak pürés ételt ad. Nem kellene már darabosat enniük, rágcsálniuk valamit, kézbe venni a kaját?