Van valakinek Upc CHELLO BRONZE net-e? (tudásbázis)
szia! amúgy a upc netszolgáltatással nekem sincs gondom. kivéve persze amikor kb másfél éve bevezették ezt a korlátozást. ezt is úgy, hogy néztem, mi a fenétől lassult le ennyire a torrent kliensem, megnéztem mindenféle beállításokat, nem értettem sehogy sem. aztán valami fórumban láttam, hogy "gyárilag" vannak letiltva. amúgy persze, nem legális jogvédett anyagokat letölteni p2p-es helyekről, de: ezentúl én a magán anyagaimat (pl saját fotók videók) sem tudom így rendesen megosztani, mert ugye azokat is korlátozzák.
egyéb helyekről amiket nem tiltottak (még) le (pl rapidshare) jól megy a letöltés.
én még csak egy éve vagyok upc-nél, nekem alapból max 150/32 volt a p2p az 1024/256 max mellett.
a nagyobb csomagokról eddig csak jó véleménnyel találkoztam. o: és ott a minimál/célérték többszörösére is nőtt az 1évvel ezelöttihez. csak gondolom többeknek van kis csomagja, és a sok kicsi többet ront a hálózaton, ezért azokat zúzzák le. és minekután már orrvérzésig büntette a GVH a upc-t, így most már "tájékoztatja" a fogyasztóit, igaz, a 22-es csapdáját kínálva nekik a bronze esetében. de akkor ezek szerint a nagyobb sávnál sem rózsásabb a helyzet? o:
mert ugyi az senkit nem érdekel, hogy a 10Kbyte-os honlap 1mp vagy 0,5mp alatt jön-e le. letöltésnél a p2p az irányadó!
más szolgáltató tekintetében a digit találtam isteníteni. és az ajánlatuk 10pontos is upc-hez képest. ha kinézek az ablakomon, akkor látom is, hogy a szemközti szomszédnak fülig ér a szája. csak a kábel idáig már nem lóg el...):
és másé sem...)):
így marad a körömrágás. minimum avagy bronze? ))): mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez a bronze nem csillog, inkább "BARNA" és beterítheti magát vele az ember 1-2 évre. :D
szia!
nekem nagyobb csomagom van, de gyakorlatilag siralmas a p2p használat, amióta a upc ilyn rendesen lekorlátozta, én gyakorlatilag már nem is használom, mert évezredekbe telik megszerezni egy nagyobb filet:(( pedig korábban nagyon hasított.
szóval ez azért nagy hátrány a upc-nél. (ha jól tudom más szolgáltatók nem korlátozták le ennyire)
Na, azért nem ilyen jó a helyzet!
Harmadik napja, hogy délutánonként se TV, se telefon, se internet nincs nálam. Órákig szünetelt a UPC szolgáltatása és mivel mindhárom kábelen jön hozzám, még be sem tudtam jelenteni az ingyenes számon.
mondom, hogy NEM szokott lenni hálózatkimaradás:))
ez azt jelenti, hogy NEM szokott "elmenni" a net.
kb 7 éve van ez az előfizetésem, ezalatt az idő alatt talán kétszer volt, hogy a upc hibájából nem tudtam csatlakozni az internetre. (persze azért általában napközben nem szoktam volt itthon lenni)
nekem is chello van, de fogalmam sincs, hogy milyen "színű". azt sem tudom milyen sávszélességet ígértek (mert ezt állandóan változtatják), de a speedtest szerint lefelé 10.000kbps, felfelé 900kbps-ot mindig hoz amikor mérem.
normálisan lehet vele internetezni, nem igazán szokott hálózatkimaradás lenni.
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele?
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Epeműtét után van valakinek panasza: Hasmenés? Hányás? Görcs? Ha igen mivel előzitek meg?
- Jó minőségű, és megfizethető férfiinget Vaterán és TeszVeszen kívül lehet valahol venni a Net-en?