Van valakinek tapasztalata a János kórház meddőségi központjáról? (tudásbázis kérdés)
Tök érdekes, mert ezt én meg pont fordítva gondolom. A Kaáliból mentem át a BMC-be. Persze szerintem orvosfüggő egy intézet megítélése!
Nekem szimpatikus a BMC. Sokkal rosszabbnak gondoltam, de kellemesen csalódtam!
Sziasztok,
Mi is oda járunk a Zeke doktorhoz. Egyelőre semleges a véleményem. Pont IVF előtt vagyok még, úgyhogy majd nyilatkozom, ha már történt is vmi. Amúgy a személyzet kedves és meglepően diszkrét. Tény hogy sokat kell várni.
Hát nem tudom ki miért dícséri annyira,én is jártam oda egy darabig,de borzalom....Futószalag az egész,órákig tartó kígyózó sorok és amikor a Konc előszőr megvizsgált még rám se nézett....
Azonnal átmentünk a Kaáliba.Ezerszer jobb és emberségesebb mint a budai meddőségi központ.Én inkább a Káálit ajánlom neked!!!
szia
nekünk nem akar összejönni a kistesó, így a nőgyógyászom a János kórházat ajánlotta. mennyi időt kell várni a bejelentkezés után, mikorra kaptatok időpontot?
Igen, mi oda jártunk, Zeke doktor volt az orvosom, az első inszeminációnk sikerült:-)! Azt mondják, ez szerencse, de szerintem nekünk is hozzá kell tennünk a lehető legjobbunkat.
Sok sikert!
Sziasztok!
Nekünk csak jó tapasztalatunk van.
Igaz nagyon sok időt kell várni, mert sokan vannak, de nagyon kedves, segítőkész mindenki.
További ajánlott fórumok:
- Parádfürdői Kórház meddőségi kezelése
- Meddőségi Ambulancia Miskolc Semmelweis Kórházban
- A Kecskeméti Megyei Kórház meddőségi szakrendelésén járt már valaki?
- Tapasztalatokat szeretnék kérni a Miskolci Semmelweis Kórház Meddőségi Ambulánciájával és az ott rendelő orvosokkal kapcsolatban.
- MHH Kórház Meddőségi Centrumába járt már valaki?
- Honvéd kórház-Meddőségi Centrum