Van valakinek Tako Jumper X, vagy Tako warrior babakocsija? Mi róluk a véleményetek? (beszélgetés)
Az espiro vektor az olyan kicsinek tűnik. Nekem meg túl kicsi volt. Ezért lett inkább az atlantic.
Nincs egy bolt, ahol meg tudnád nézni?
Ami a legfontosabb: hogy legyen hozzá hordozó, mózeskosár végül sport kocsivá tudjuk alakítani. Mivel sokat utazunk az sem hátrány, hogy könnyen összecsukható legyen és beférjen a csomagtartóba a váz.
Ne legyen hatalmas bumszli, mivel elég kicsi vagyok.
Az ár, tulajdonképpen 100 000 Ft körül gondoltam, de nem baj, ha felé megy sem.
Szerintem fontosabb kérdés, hogy neked mik az elvárásaid.
Milyen legyen a kereke? (Műanyag, vagy felfújható, kicsi vagy nagy?)
Mekkora legyen? (befér e a kocsitok csomagtartójába?)
Összecsukhatóság szempontjából milyen legyen?
Milyen tartozékai legyenek?
Milyen árkategória?
És még amit fontosnak tartasz.
Mi néztünk Tako Jumper X-et. Nekem nagyon tetszett ránézésre. De a boltban a Férjem és az eladó együtt kínlódták le a tartozékokat a vázról, ami azért nem volt szimpatikus, mert én lehet sokszor egyedül fogom tologatni, és egyedül kell, hogy boldoguljak a kocsival. És vannak rajta piros pöckök, amit behúzol, meg lenyomsz, meg tudom is én, és úgy tudod levenni a tartozékot. És ha eltörik? :S Vette le Párom a hordozót, elől kiakasztotta a két piros izét, utána hátul, erre elől visszapattant. Lehet csak az a darab volt ilyen gáz, én a helyedben elmennék egy bababoltba, és megnézném mindkét babakocsit minden szempontból.
Pedig a Jumper nekem ránézésre nagy szerelmem volt. :S
További ajánlott fórumok:
- Milyen babakocsit vegyünk?
- Új Raf Pol King babakocsi tapasztalatok, kinek hogyan vált be...
- Ciki 3 éves gyereket babakocsiba ültetni?
- Anyós azt mondta, hogy adjuk el a gyerekünk kinőtt babakocsiját
- Milyen színű babakocsit vegyek, ha azt szeretném, hogy fiú is és lány is használni tudja?
- Buszon utazva miért kell kivenni a gyermeket a babakocsiból?