Van valakinek Norbi Kick-Box Dvd-je? Mennyire izzasztó? (tudásbázis)
Sziasztok! Én is tornázom immár 4 hónapja (fogyás céljából), és felváltva használom a Norbi, Réka és Alexandra féle DVD-ket. Zsírégetésre jó a Norbi: Hősök tornája, a Duci Tréningek, és nagyon szeretem a Gladiátor mindkét részét is. A Kiképzés kemény, de hatásos. A kick-box I-et már csináltam, a II-t még nem.
Üdv: Szilvi
Igen, de akkor így tárgytalan :)
Kiképzésem nincs meg. A Gladiátorra szoktam még néha tornázni. De a kickbox-ok nekem jobban bejönnek.
Szívesen, és sok sikert a fogyáshoz!:)
Az egy TV csatorna?
Tv-nk nincs egyáltalán.
Viszont most nézegettem youtube-on ízelítőket, és úgy látom, hogy a kiképzés című az ami leginkább nekem való. Mondjuk lehet, hogy szép lassan megveszek többet is, de ezzel kezdem.
Köszönöm a segítséget!
Igen a Norbiéi kardiok, de ezektől is formálódik ám az alak!
Én Béres Alexandra dvd-kre szoktam inkább alakformálást csinálni, de mondjuk az övéi kardiok is.
Jah nem tudom van-e ZoneClub-otok, de ott van 18-tól egy 20 perces torna, majd utána jóga, azok is jók szoktak lenni.
Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál.Hát ez jó kérdés, hogy mennyire vagyok edzett. kb 1 éve szültem, 5 kilót leadtam, de még 5-7 kilótól meg akarok szabadulni. Egy ideje tornázom, de nem sokat, egyszerre csak 20 percet.
De az a bajom, hogy egyhelybenülős, vagy max kicsi mozgás van benne, inkább az izmokat erősíti, de nem izzaszt, nem zsírégető, hanem izomépítő (Szerintem.) Vagyis olyan mozgásra lenne szükségem, ami hasonló mondjuk a futáshoz (csak azt technikai okokból nem tudok) és nem hasonló a lábemelgetéshez.
Te fogytál tőle?
További ajánlott fórumok:
- Minden nap Norbi kick-box edzését ha végigcsinálom, és heti 3szor futok. mennyi idő alatt fogyhatok kb. 15 kg? Valaki fogyott vele?
- Melyik edző milyen dvd-jét/vhs-ét ajánlanátok, ha most van rajtam 25 kg+ és 10-et szeretnék az ősszel leadni? Norbisok kíméljenek!
- Nektek sikerült fogyni Norbi kickbox 1 dvd-jére?Ha igen akkor mennyi idő alatt és kb mennyit?
- Ki az aki tornázott már Norbi és Pesuth Rita kickbox DVD-jére?
- Ismered Norbi új dvd-jét? ( Karate Fit)
- Norbi új dvd-jéről a KARATE FIT-ről vélemények?