Melyik edző milyen dvd-jét/vhs-ét ajánlanátok, ha most van rajtam 25 kg+ és 10-et szeretnék az ősszel leadni? Norbisok kíméljenek! (tudásbázis)
nekem a hastánc jött be,bár mostanában nem csinálom.3 lemezem is van 2 csajszi tornázik táncolva.Hastánc kezdőknek-Karok és hasizmok
Hastánc kezdőknek-Alapgyakorlatok
Hastánc kezdőknek-Zsírégetés-Na ez már nekem kemény volt...
Az engem is érdekelne, elküldenéd nekem is a linket?
Jelenleg (én 20 kg felesleggel) egy amerikai pasi Billy Blanks TaeBo tornáját csinálom, kardio edzés, nagyon szeretem. Kicsit fárasztó és kell hozzá erőnlét, hogy végigcsináld.
Nem bírom a humorát. Van Norbis kazettám és 2-3 nap után hánynom kell a kazettájától. Bocsi.
Van Pécsi Sasoktól is kazim, az nagyon jó és ahho keresnék egy másikat hogy felváltva legyen ne mindig ugyan az, mert hamar megúnom.
Norbit én sem szeretem. Nem mint emberrel van gondom, hanem a tornáival. Akinek már egy kicsit gerincproblémája van,az nem csinálhatja , mert baromira megterheli a gerincet egy-némelyik torna.
Az igaz, hogy lehet tőle fogyni, régen én is ezt csináltam, de amióta a gerincemmel probléma van azóta Norbit egyáltalán nem tudom csinálni.
Azóta próbáltam a Béres Alexandrát és gerincbarát tornáival meggyőzött. Erősödök, fogyok és jót mozgok...
Én is elkérhetem ezt a linket?
Köszi előre is!
Akkor van Bíró Ica, Tatarek Rezső, Czanik Balázs, Béres Alexandre, de ezeket még nem fogod bírni ekkora súlyfelesleggel. Ezek mind 1 órásak általában, azért ajánlottuk a Norbit.
Egyébként mi bajod vele?
Én sem szeretem, de a tornája tényleg nagyon jó.
norbi duci trening 1 , ezzel kezd es par het mulva a duci 4-el folytasd.
addig kicsit belejossz a mozgasba, es elmulik az izomlazad is.
de utana meg nagyon jo lenne a Biro Ica dvd-je is, az aztan jol atmozgat minden porcikadat.
en probaltam mindet, jok nagyon.
sok sikert, es kitartast.
Én Béres Alexandra 200% alakformálását ajánlanám, vagy a nyerj időt dvd-t. Ezekre tornáztam és -5 kg heti 3 tornával nem is olyan sok idő alatt...
Ha diéta lett volna még több lemegy..
duci dvd-kel kezdj
uci 1, duci 4=aerobzona,, és az idei új
Én Norbi duci tréning sorozatát ajánlanám. Nem túl nehezek, de azért jól megmozgat, 25-30 perces némelyik. A Norbu duci 2008 úgy van felépítve, hogy kezdőtől 3 fokozatban van rajta 3x20 perces mozgás.
Szerintem kezdetnek ez a legjobb, de később már amikor kevesebb lesz a felesleg akkor jöhetnek más dvd-k.
Ha kell priviben küldök egy linket, itt nagyon sok torna dvd található. És válogathatsz kedvedre.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek szép ez a csizma megfelel ősszel?
- Baj, hogy ha valaki ősszel már a téli kabátjában jár?
- Kora ősszel felvehetem már a fordított bőr anyagú combcsizmámat?
- Így ősszel melyik vidéki városba vagy fürdővárosba érdemes elutazni 2 éjszakára?
- Babakocsikhoz csak kereket hol lehetne venni? (BéBéGo típusú kocsi, de a gyártó honlapot ajánlók kíméljenek)
- Nyíregyházán barátokat/barátnőket keresek!!!! Kekeckedők kíméljenek!