Van valakinek kézi porszívóval (morzsa szívóval) tapasztalata? (beszélgetés)
Mi tavaly ilyet kaptunk karácsonyra sógoromtól. Szerencsére a garancia miatt ideadta a számlát is, így ki tudtuk cserélni valami hasznos dologra :D
Én nem vagyok tisztaságmániás, ezért nincs szükségem ilyesmire, míg a sógornőm állandóan takarít, és ő szereti. Szóval egyénfüggő.
Én inkább egy akkumulátoros seprűn gondolkodom, mert nem szeretem a porszívó hangját, meg olyan nehéz is állandóan előszedni.
Szia!
Nekünk van,kéziporszívó és hozzá morzsaporszívó.Szerintem jó,de csak a kőre vagy parkettára,mert elég gyengén szív,van hogy 2x kell átmennem valamin hogy felszívja,szóval én csak akkor használom ha valami kis dolgot kell összeszednem vele.
nekem van eladó, olyan, ami josszabb nyélbe rakható.Tehát az ágy alól is ki lehet szívni a szösz, ha nem akarsz nagyobb porazívót elővenni, de ki lehet emelni a nyélből és akkor morzsaszívó.
Azért adom el, mert kaptam másmilyet, kettő meg nem kell
Szia!
Nekünk évek óta van, nagyon szeretjük. Van hozzá egy hosszabb szívó is, ezzel a kisebb helyekre is be lehet férni. Az autó takarításánál is nagyon jó hasznát lehet venni. Bármi kisebb kosz van a földön azt is fel lehet vele szívni. Csak javasolni tudom, hogy érdemes megvenni. :D
További ajánlott fórumok:
- Ti mit szoktatok csinálni a klaviatúrába potyogó sok morzsával?
- Miért nem ragadt rá a szilvásgombócra a morzsa?
- KIRBY porszívóval kapcsolatban kérnék segítséget!
- Penészt szívtunk a porszívóval és a cső nagyon büdös maradt, hogy tudom eltüntetni?
- Köpölyözés porszívóval?:)
- Atkamentesítés házilag vagy porszívóval matracoknál