Van valakinek ismerőse, rokona az MTV -nél?Milyen feltételek kellenek ahhoz, hogy felvegyenek egy filmet vagy egy műsort videóra vagy dvd-re (beszélgetés)
Rosszul fogalmaztam:(
Úgy értettem, kisfülesnek van-e olyan ismerőse, aki felvenné neki videóra:) Otthon, tévéből:)
az mtv videótáron fent van.
régebben le lehetett menteni flvbe de mostanság már nem nagyon megy.
Szia,
A cd-ket, dvd-ket kiadó cégek szokták kiadni. Igaz, hogy a Magyar televíziónak is van ilyen kiadója, de személyes kérésnek nem fognak eleget tenni. Hívd fel az ügyfélszolgálatukat és személyesen érdeklődj, esetleg terveznek e ilyesmit. Ha nem, akkor nem tudsz mit tenni.:-(
csak akkor vesznek fel tv-műsort, ha valamilyen személyes kötődésed van hozzá, például Te vagy családtagod szerepeltek benne.
Különben semmi esély.
Sziasztok
Megint eszembe jutott valami.Jó néhány hete regisztráltam a SZOMSZÉDOK című most futó sorozat fórumján.Ezen a fórumon nagyon sokan kérik,hogy jelenjen meg a sorozat dvd-n.Ez ügyben már körülbelül 3 levelet írtam az MTV-nek,de eddig úgy tűnik,hogy feleslegesen,mert nem hajlandók teljesíteni a kérést.Most azt szeretném tőletek megkérdezni,hogy nem e tudjátok,hogy mi a feltétele,annak,hogy egy filmet vagy műsort felvegyenek videóra vagy dvd-re?Nagyon szépen kérlek benneteket,ha tudtok segítsetek nekem eligazodni ennek az ügynek az"útvesztőibe"Nagyon Szeretném,ha sikerülne ezt elérni.Nagyon Szépen Köszönöm
Sziasztok:Farkas Kriszti
További ajánlott fórumok:
- Mik a feltételei egy kisbaba örökbefogadásának? Hova kell fordulni?
- Önbizalom - feltételes vagy feltétlen?
- Mennyi esély van arra, hogy állapotosan felvegyenek valahova?
- Mi a feltétele, hogy felvegyenek a Selye János Egyetemre?
- Milyen feltételek kellenek egy személyi edző munkakörhöz?
- Milyen feltételek kellenek, hogy felvegyék az embert a pszichológia szakra?