Mi a feltétele, hogy felvegyenek a Selye János Egyetemre? (beszélgetés)
Szegény gyerekek!
Egy pedagógiai pályára nem elég a tankönyv, ahhoz intelligencia is szükségeltetik.
Ha eljutsz oda, akkor majd a diákoknak is így reagálsz?
S csoda, ha a pedagógusok zömét lenézik....
Nincs elvárás, pont neked való.
Hajrá!
Jelentkezhetsz ujra erettsegire.
Nekem szaros harmas volt a matekom es a regi rendszerben, es kellett a szamtech is a muszakira.
Ujra erettsegiztem, felvettek, aztan nem mentem tanulni a melo miatt. De legalabb tudom, hogy nem lehetetlen :P
Nem tudtam, hogy ez Szlovák egyetem.
De a honlap nézegetést még fenntartom, csak van nekik.
Illetve VAN NEKIK, most néztem. És tényleg nem ír semmi különös követelményt. Lehet minden jelentkezőt felvesznek.....vagy aki szimpatikus.....vagy nem tudom. Egy kérdést feléjük mégis megér.
Ahogy elnézem gyermekeim nagyon fiatal tanárait, mind minimális követelmények nélkül végezhették el az iskolát.
Facebookot annál jobban tudják...Lehet mostanság az a követelmény.
Az egyetemnek biztosan van honlapja, nézelődj ott. Aztán az előző évi felvételi ponthatárok, pontok számítása is valószínű megvan, talán a felvi.hu-n, de google segít.
Ha kiszámolod a pontjaidat az érettségid alapján kapsz egy képet, hogy kb. mennyi az annyi, vagy kérnek-e valamiből emeltet amit utólag is meg lehet csinálni. (lányom tavaly emeltezett utólag két tantárgyból a felvételihez)
További ajánlott fórumok:
- Mik a feltételei egy kisbaba örökbefogadásának? Hova kell fordulni?
- Önbizalom - feltételes vagy feltétlen?
- Mennyi esély van arra, hogy állapotosan felvegyenek valahova?
- Turkáló nyitás feltételei
- Művi meddővé tétel aktuális feltételei
- Van valakinek ismerőse, rokona az MTV -nél?Milyen feltételek kellenek ahhoz, hogy felvegyenek egy filmet vagy egy műsort videóra vagy dvd-re