Van valakinek INDESIT márkájú mosogatógépe, hűtője? Tapasztalatok? (tudásbázis)
indezit mosógépet NEM SZABAD VENNI
kívülről rohad:(
mosni nem mos csúnyán, de lerohadt az ajtaja:(
ez tervezési hiba egyébként
1 hónapja vettem egy Indesit hűtőt, alul 4 fiókos mélyhűtő, felül 4 polc, két ajtós. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele. Ráadásul a Tescóban fogtam ki egy akciót, 10-15 ezret spóroltam, mintha elektronikai, vagy márkaboltban vettem volna meg.
A mosógép pár év alatt tönkrement, és nem is mosott szépen. Remélem a hűtővel jobban járok.
szia!
Ez velem is előfordult és képzeld az automatikája ment tönkre.A szerelő azt mondta rendelhet bele egy új panelt,de az sokba fog kerülni.Na megjavítattam és eladtam.
De az Indesitnek nemcsak a mosógépe sz.r, hanem majdnem minden cucca.(Hűtő,tűzhely...)
mi nemrég vettünk indesit mosógépet,senkinek se m ajánlom,kise mossa a ruhákat,ugyanolyan koszos,3szor kimostam a párom mezét és ugyanolyan volt mint mikor beraktam,a munkahelyi polómat is kimostam öblitő meg minden és izzadságszaga volt mosás után is,pedig nem vagyok egy izzadós típus...egyszerűen förtelem és pár hónapos a gép.tán bedögl..
munkatársaméknak is ilyen van és 6hónap után bedöglött nekik
Nekem Indesit a mosógépem.
Szépen mos szeretem, de soha többet nem veszek ilyet, mert kívülről nagyon_nagyon rozsdásodik 1 éves kora óta. - a barátnőmé is.
Apósom mosógépe, nekünk a kombi hűtőnk az.
Meg vagyok elégedve, semmi gond nincs velük!
(Apósom mosógépe sok-sok éve megvan, hűtönk kb. fél éves)
Szia!
Nekünk is Indesit a hűtönk. Ez egy kombi hűtő. Van egy kis fagyasztó része is. 1 éve vettük. Ebből kb. 2 hónapot a szerelőnél volt és kb ugyanennyi ideig nem hűtött, csak a fagyasztó része működött. Mint kiderült, a hűtő gyárilag rossz volt, át kellett benne építeni valamit.
Sajnos csak 1 év garanciát adtak rá. Ettől függetlenül, nagyon szeretem.
Másfél hónapja vettünk egy mosogatógépet. Ez is Indesit. Eredetileg Bosch-t akartam, de ennek barátságosabb volt az ára és 2+2 év garanciával adták. Van neki lcd kijelzője, van benne fél program, és csak 18 liter vizet használ a mosogatáshoz.
Én azt mondom, ne habozzatok, vegyétek meg! :)
nekem a tűzhelyem is Indesit és s hűtőm is.
A tűzhely kombi, tehát gáz lap és többfunkciós vilany sütő. Imádom nagyon jó kis készülék,és már ez az 5. éve hogy nap mint nap használom.
A hűtőt most vettük nyáron, edig nemvolt vele gond és remélem nem is lesz!
További ajánlott fórumok:
- Tényleg takarékossabb/olcsóbb a mosogatógép, mint a kézi mosogatás? (energia, vízhasználat, stb.)
- Érdemes venni mosógatógépet?
- Mosogatószer ízű edények a mosogatógépből
- Mennyire megbízhatóak az Indesit mosógépek? Illetve milyen márkájúak jók, aminek elfogadható ára van?
- Indesit D41 mosogatógép hiba. Van valakinek tapasztalata?
- Indesit D 61 mosogatógéphez keresek magyar nyelvű használati útmutatót! Tudnátok segíteni nekem?