Van valakinek Biontron pro lámpája?Vélemény? (tudásbázis)
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Vj-113/2009. ügyszámon eljárást indított a Zepter International Ungarn Kft. ellen a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt.
A GVH 2009. szeptember 10-én versenyfelügyeleti eljárást indított a Zepter International Ungarn Kft. ellen, mert az általa forgalmazott Bioptron Fényterápiás rendszer népszerűsítése céljából közzétett tájékoztató könyvében, szóróanyagon, valamint több honlapon ( www.zepter.hu , www.zepter.lap.hu , www.bioptronlampa.lapok.hu ) a termékre vonatkozóan valószínűsíthetően megalapozatlanul gyógyhatásra, valamint egészségre gyakorolt hatásra utaló állításokat szerepeltet.
A bemutatón ugy adták elő,hogy nagyon sok mindenre használható.Az anyósommal voltam,azt mondta neki két alkalom olyan hatásos volt...
Van már unokám is,szerintem sokan tudnánk használni.A kézikönyvet amit adnak hozzá,gondolom abba le van irva mikor mire jó.
További ajánlott fórumok:
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Cellules vákuumos készülék, van valakinek, vélemény?
- Ha Aladin csoda lámpája birtokába lennél mit kivánnál?
- Békés megyeiek, van e valakinek véleménye, tapasztalata Dr. Jánky Béla szülész-nőgyógyász szakorvosról?
- Mi a véleményetek, ha egy 2 éves gyerek még egyáltalán nem beszél? Valakinek van hasonló gyereke?
- Van valakinek polarizált fényű, fényterápiás lámpája? Tapasztalatok?