Van valaki köztetek, aki hisz az átkokban? Tudtok bárkit, aki valaha meg volt átkozva? Hogy szabadult meg tőle? (tudásbázis kérdés)
"Felülemelkedhetünk minden rosszon, ha felismerjük, hogy csak addig van hatalma felettünk, amíg hiszünk benne. Ha megtapasztaljuk ezt az igazságot, szabaddá válunk."
(Eileen Caddy)
gyerekek , be vagyok csinalva, a szomszéd akivel már egy éve nem beszélünk felhívott hpgy menjek le , küldtek nekem valamit, és egy bibliát nyujtott át,
nem tudta megmondani ki küldte . vagy minek , csak hogy valami gyuri az egyik kisvárosbol ahova gyakran járnak rokonlátogatóba.
azpnnal vossza adtam , hogy ezt nem nekem küldték én gyurot ott sem máshol nem ismerek , és ez valaki másé lehet.
ez nekem furcsa és gyanus , és ha ki is nevettek , én attol tartok hogy ez nem volt tiszta dolog
Így van. :)
Mindenki a saját sorsának a kovácsa, aki hisz az ilyenekben csak azért teszi, mert máshogy nem tudja megmagyarázni, ha esetleg rossz dolog éri. Könnyebb ráfogni az átokra. :D
Nem,csak hülye ráérős, és szerencsétlen emberek.
Mindenki saját magáért felelős...."Nesquick nyuszi" istenem.
ha az illető aki felé küldték az átkot,tudja hogy ki
küldte,vissza tudja küldeni annak aki küldte.
Egyetértek picihasim-mal.
Hinni kell Istenben, és imádkozni.
Mert tényleg vannak rossz szellemek , kis ördögök..
Sziasztok!
Nekem mindig az jut eszembe erről az átok levételről, hogy nem lehet hogy csak azért hisszük utána hogy jobb minden, mert bebeszéljük magunknak hogy most már minden rendben lesz és bevonzuk a jó dolgokat... miközben azthisszük hogy tényleg megvoltunk átkozva???
Tisztázhatatlan tény, hogy létezik-e emberi hatalom amely manipulálni tudja az úgynevezett szellemi erőket, úgymond felhasználhatja-e azokat más emberek ellen. Ismeretesnek vélik az átokmondók, átkozódók létét és hatalmát, mármint hogy az átok fog. A bibliában egyértelmű a démoni erők létezése. Feltételezem, hogy ezek is olyan síkon mozognak mint a rontó hatalmak.Hogyan küzdhetünk a démonok ellen? Kérdezik az apostolok Krisztust! Böjtöléssel és imával válaszol. Tehát a legnagyobb erő a hit által valósul meg, mert isten hatalma nagyobb hatalom, mint a démonok hatalma!!!!!!!!! Ez körül nincs vita!
Nagyon ügyeljünk, hogy az átoklevevéseknél nehogy úgynevezett okult praktikákba keveredjünk. Nagy kérdés, hogy a varázslók és az átoklevevők úgynevezett segítő praktikája milyen erőkből táplálkozik még akkor is, hogyha látszólag segít.
A hit a legnagyobb erő!!!
Én is meg voltam átkozva.És rontás is volt rajtam.Én egy lélek gyógyászhoz forultam ő vette le rólam.Tudom hihetetlen de nagyon sokat segített.
Aki kételkedik az próbálja ki mert eszméletlen a változás.
További ajánlott fórumok:
- Ti hogy szabadultok meg a lomoktól?
- Ki milyen villámdiétával, mennyi kg-tól, és hány nap alatt szabadult meg?
- Sikersztorik....akik 5-10 kilótól szabadultak meg
- Ha a szomszédom nyilvánosan (egy blogban) állatkertből szabadult állatnak nevez és teljesen lejárat mások előtt tehetk valamit?
- Biorezonanciás kezelés után szabadult meg valaki az allergiától?
- Hogyan került Bodolai Szabi kórházba? Hogyan szabadult ki a barangból?