Ti hogy szabadultok meg a lomoktól? (beszélgetős fórum)
A háztartási szemetet természetesen a kukába. Lehetőség van már szelektíven is, így a műanyagot és a papírt külön.
Ruhától és cipőtől: a piacon van erre egy nagy konténer.
Könyvektől: a közeli antikváriumban, vagy a neten
Bútortól: vagy meghirdetem a neten, a házban a faliújságon, vagy a lomtalanításkor teszem ki. Azt viszont sosem várom meg, hogy olyan elhasznált legyen, hogy ne tudnék rajta túladni.
55 m2-en élünk hárman, mi lenne, ha még kacatok is lennének? Kuka, vagy ruhagyűjtő konténer, a nagyobb tárgyakat (ha még jó) elajándékozom.
Mindezek ellenére nagyon kell figyelni, hogy ne halmozódjon fel felesleges holmi. Egyetlen gyengém van, a cserepes virágok :)
Sziasztok!
Ha még használható dolog, de nekem már nem kell, akkor tul adok rajta, vagy felhasználja vagy nem. =)
nézem-nézem sokáig
előjönnek az emlékek
behúnyom a szemem
és zsuppsz a kukába
Nálam a tárgyak,a tárgyak tárgyainak reinkarnációja folyik.
Ha valamit már "ki kell dobni"akkor én még fájó szívvel utánanézek és ha gyors vagyok elkapom,mégegyszer a kezembe veszem,nézegetem.
A fejemben már kirajzolódik egy új használati eszköz.és már szerelem is szét.
A csavarokat dobozba,mert az jól jöhet még.
A fényes ,krómozott diszlécek izgalombahoznak.
Így történt,hogy évek óta a hulladékosban volt egy félgömbalakú rozsdamentes szitaszövetből készült szellőzőnyílás fedő.
Megfordítottam,tekertem köré egy rozsdamentes pálcát ,egy fogantyút és már kész is volt a szűrőkanál.
Régi lengyel táskarádió kidobása pillanatában megvillantotta kihúzható antennáját.
Stop! csináltam belőle egy kis konyhai habverő fogamtyút
Egy bevásárlóközpont parkolóban bezártam az autókulcsot az autóba.Bementem az áruházba 200 forintért vettem egy habverőt,szétszedtem és a drótjával nyítottam ki az autót.Azóta tudom hogy a suzuki ajtaja habverővel is nyítható.
Feleségem karácsonykor eltörte a csuklóját.Műtét lett a vége,már levették agipszet és röngennel megnézték rendben van-e afémlemez ,mit beültettek.
Én is láttam a röntgenfelvételt.
Most hogy visszaemlékszem mekkora is volt az fém?
Mg 4 db csavar is van bent...?
Kész aranybánya.Ezt megszerzem.
Kuka!!!
Én is most nagytakarítok! :)
Kidobok minden lomot!!!!
További ajánlott fórumok:
- Van valaki köztetek, aki hisz az átkokban? Tudtok bárkit, aki valaha meg volt átkozva? Hogy szabadult meg tőle?
- Ki milyen villámdiétával, mennyi kg-tól, és hány nap alatt szabadult meg?
- Sikersztorik....akik 5-10 kilótól szabadultak meg
- Ha a szomszédom nyilvánosan (egy blogban) állatkertből szabadult állatnak nevez és teljesen lejárat mások előtt tehetk valamit?
- Biorezonanciás kezelés után szabadult meg valaki az allergiától?
- Hogyan került Bodolai Szabi kórházba? Hogyan szabadult ki a barangból?