Van valaki akinek kivették a lépét? Szeretném ha mesélne, ez mivel jár? (tudásbázis)
Mondjuk azt nem tudom, hogy idősebb korban is ilyen könnyedén veszi-e a szervezet, mint amennyire nálam, mert igazság szerint nekem a "csodámra jártak", mert olyan hamar felépültem, és teljesen meggyógyultam ebből a borzalomból... Szerintem konzultálj egy dokival, biztosan segíteni fog, és válaszol minden kérdésedre!
Nekem nem is nagyon mondtak semmit ezzel kapcsolatosan, magam olvastam utána mindennek...
Milyen betegsége van Anyukádnak - ha nem titok?
Nekem semmi bajom sincs azóta sem, bár a kórházban kaptam egy injekciót, amit 7 évente meg kell ismételni, mert állítólag visszaállítja az immunrendszer védettségét...
Gondolom arról hallottál már, hogy a lép-eltávolítás után az immunrendszer lehet az, ami legyengül, mivel a lép az egy szűrőszerv...
De én mégcsak ezt sem tapasztaltam, ugyanúgy élek azóta is, mint azelőtt...
Csak nem értem... Úgy hangzik, mintha Te önszántadból szeretnéd eltávolíttatni a léped... :) Ugye nem erről van szó?
Szia!
Én 2003-ban egy autóbalesetben sérültem meg életveszélyesen, és ezért vették ki a lépem... Mire vagy kíváncsi?
További ajánlott fórumok:
- A barátomnak daganat volt a veséjében. Kivették, de áttétek vannak. Meggyógyulhat?
- Volt már valakinek szív katéterezése? Mesélnél róla milyen volt?
- Valakinek volt már fog implantációja? Mesélne róla?
- Tölcsérmell műtét után akinek már kivették a fémet, sikeres volt?
- Volt van közületek olyan akinek kivették mind a két petefészkét?
- Valakinek volt már altatásos szájsebészeti ciszta eltávolítása? Mesélne róla, mire számítsak?