Van valaki, aki Sopronban vagy a környéken szült és Leiden mutációja van? (beszélgetés)
Szia nyunyoo!
Örülök, hogy ilyen problémamentes a terhességed! Mindig jó ilyet hallani.
Ha van kedved, gyere erre a fórumra:
"Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség"
Biztosan sok hasznos tanácsot tudnál nekünk (akik még a terhesség elött állnak)adni.
Várunk szeretettel!
Szia,
Megváltozott a nevük, én is csak most láttam. az új név: Állami Egészségügyi Központ. www.aek.gov.hu
Remélem segít!
Szia! Köszönöm az infot. Lenne még egy kérdésem.
Nem tudod véletlenül a telefonszámukat, vagy az e-mail, vagy a honlap címüket? Sehol nem találom a neten, már a tudakozót is felhívtam, de ök sem tudtak semmit mondani.
Elöre is köszi.
Sopronban nem vagyok jartas, de Bp-en az Országos Gyógyintézeti Központban müködő Trombofília Centrumban tudnak neked segiteni. Ők profik ebbe. Hívd fel őket, lehet tudnak neked ajánlani valakit Sopronba.
Sok sikert!
Férjem és én most tervezzük az elsö babánkat.Sajnos én leidenes vagyok, ezért tudjuk,hogy nem lesz a legegyszerübb a terhesség és a szülés. Melyik orvost tudnátok nekem ajánlani Sopronban? Jó volna valakivel beszélgetni, aki már túl van azon a nehéz idöszakon, aminek mi most nézünk elébe.
Köszönöm a segítségeteket.
További ajánlott fórumok:
- Mit érdemes megnézni Sopronban és környékén?
- Valaki tudna olcsón fénymásolást vállalni Sopronban és környékén?Lapot tudok vinni.
- Tudtok ajánlani inzulinrezisztenciában jártas orvost Szombathelyen, Sopronban vagy a környéken?
- Sopronban esetleg környékén hogy lehet kondizni kedvezményes áron?
- Tud valaki endokrinológust Sopronban vagy annak környékén?
- Tud valaki ajánlani megbízható fogorvost Győrben, Sopronban vagy a környéken?