No látom nemcsak én vagyok "Jégverem-mániás"!!!! Nagyon finom sok étel, finom tüzes víz az elején, annyi saláta amennyi beléd fér salátakocsiról, iszonyú finomak, és jóféle Soproni-kékfrankos!! Felejthetetlen, pedig elég finnya vagyok az éttermi kajákra, /3 hét fertőzőn, szalmonella miatt/
Sopronba a Jégverem fogadóba annyi ételt szolgálnak fel,hogy azt nem is lehet megenni,ráadásul ingyenapperitívként mézespálinkával is kedveskednek.Szuperfinom az étel ott.
Menjetek el az Aranyfácánba enni oda járok 85-töl Eisenstadtba is menjetek el, ha az idö engedi Mariazzel is csoda szép 150 km Sopronhoz egy festöi uton van egy tó mellete fel lehet menni a hegyre Ott van még Puchberg a kisvonatjával ami felvisz a sneebergre ott van egy turista ház jól föznek és elég olcsó,nagyon sok jó hely van a Fertö osztrák részén Podersdorfba átmentek lehet séta hajózni,én Szabolcsbol járok minden évbe Sopronba legyen szép nászutatok.
Sopron egy gyönyörű város, de Kőszeget sem szabad kihagyni, nincs messze a Fertődi-kastély sem. Sopronban a Jégverem étteremben vacsoráztunk kétszer is, ilyen finomat még életemben nem ettem, mint ott. Nem szabad kihagyni!!!! Érezzétek nagyon jól magatokat!!!
Szerdán indulunk 5 napos nászutunkra. Egyik nap ki szeretnénk menni Bécsbe, de a többi napra szeretnék programokat, látnivalókat, érdekességeket gyűjteni. Előre is köszi a válaszokat!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.