Galyatető környékén mit érdemes megnézni, hová érdemes menni túrázni? (tudásbázis kérdés)
9. Ildi0325 (válaszként erre: 8. - Ficankolo)
2011. máj. 19. 12:06
Tavaly nyáron voltunk egyszer, de nagyon zsúfolt a strand.Én nem szeretem amikor heringként vannak az emberek a vízben. Egyébként jó maga a strand, sok medence van, csak rengetegen voltak, pedig hétköznap voltunk.
8. ficankolo
2011. máj. 19. 11:02
Mi most hétvégén vasárnap tervezzük,hogy megyünk Sástóra illetve a Kékestetőre.
Biztos jó lesz majd. Én még nem voltam.
Tervezzük,hogy Hajdúszoboszlóra lemennénka nyáron mit érdemes megnézni, és milyen a strand? Nekem nagyon tetszik a honlap. Aki tud írjon már róla!
7. moncsicsi83 (válaszként erre: 5. - Faline66)
2011. ápr. 3. 20:29
Egy napnak nem is rossz ;)
6. moncsicsi83 (válaszként erre: 4. - Darcy73)
2011. ápr. 3. 20:28
Ohh, a Mátra túrista térkép nem is rossz ötlet. Köszi a tippeket. Kékestetőre megyünk, mert én még sosem voltam. De lehet a többi helyet sem hagyjuk ki. Már amennyire időnk és az időjárás engedi majd...
5. faline66
2011. ápr. 3. 20:24
Ott van pl Ágasvár -jó kis túra , vagy Mátraszentimre -Bagolyirtás-Fallóskút- megintcsak jó - kocsival pl a siroki vár , a recski kényszermunka tábor , a struccpark , a bányászati múzeum , a parádfürdői cifraistálló -ez belefér egy napba
4. Darcy73
2011. ápr. 3. 19:51
Mi rendszeresen megyünk a Mátrába túrázni.Van több útvonal is.Sástó-ra érdemes elmenni.Ott van kilátó is.(Bár én oda nem megyek fel,csak a családom.)Bagolyirtás felé is van egy jó útvonal.Ez Mátrafüredről indul ki.
Javaslom,hogy vegyél egy Mátra turista térképet!
Aztán persze Kékestetőt se hagyjátok ki!
Jó pihenést és túrázást!
3. f303be5590
2011. ápr. 3. 19:14
a turistautak.hu-n biztos találsz arra érdemes útvonalat, és a muemlekem.hu-n pedig látnivalót
jó utat!
2. moncsicsi83
2011. ápr. 3. 19:10
Húsvét hetén 4 napra Galyatetőre szeretnénk menni kirándulni egyet. Ehhez szeretnék kérni tippeket, hogy mit érdemes megnézni, hová érdemes túrázni, ami 3-4 napba belefér és tényleg megéri elmenni oda...
1. moncsicsi83
2011. ápr. 3. 19:09
Galyatető környékén mit érdemes megnézni, hová érdemes menni túrázni?
További ajánlott fórumok:
- Tapolca környékén mit érdemes megnézni?
- Mit érdemes megnézni Sopron és környékén?
- Mit érdemes megnézni Hévízen és környékén?
- Mit érdemes megnézni Sopronban és környékén?
- Velence környékén mik azok a városok, helyek, amiket érdemes megnézni, akár autóval?
- Mit érdemes megnézni a Fertő-tó ausztriai környékén?