Van valaki aki mostanában szült a győri kórházba? (tudásbázis)
Sziasztok!
Fekete Zoltán és Busznyák Csaba doktor úr is nyitott ezekre a dolgokra,és egy végtelenül kedves szülésznő akinek a pontos nevét nem tudom csak a keresztnevét Márta,(ő az egyedüli Márta a szülésznők között)na ő is azok közé tartozik akivel bármit meg lehet beszélni,bármire lehet kérni amit szeretnél!
Sziasztok!
Én mind a két fiamat a győri kórházban szültem.Fogadott orvosom volt:Dr.Bodai Károly.Ő egy tüneményes orvos,csak jót tudok mondani róla!Mindkét gyermekünk apás szüléssel jött a világra!A szülésznők is nagyon aranyosak.
A bátyám leánya vasárnap szült Győrbe,és ő is mindenkit dicsért!
Sziasztok! Én szeptemberre vagyok kiírva, és nagyon félek a szüléstől, a helyzettől, hogy mi vár rám a kórházban. Ráadásul apást szülést szeretnénk, de az osztályt állítólag pont akkor fogják felújítani, :( így nem lehet apás szülés.
Tud valaki erről valami infót?
Szia!
Én is hozzá járok.De mivel júliusra vagyok kiírva a második babával,a nyári szabadságolások miatt nem akarok orvost választani.Ahogy írtad ezelőtt a doki előtt le a kalappal.
A lányommal amikor született csak szülésznőm volt,de nagyon meg voltam vele elégedve.Kádárné Lüvi Beáta--esetleg ismered?
Szia!
Októberben szültem Győrben. Szülésznőt nem választottam, csak dokit. Dr Fekete Zoltánhoz jártam a terhesgondozóba, és őt kértem meg. Nagyon kedves, segítőkész, még nem fásult bele a munkájába :). Nem bántam meg, hogy őt választottam. A szülésznők nagyon-nagyon kedvesek voltak, többel is találkoztam...szóval még mindig nagyon jó a győri szülészet!
Tapasztalatok érdekelnének,hogyan vannak az orvosok,szülésznők...
Most is lehet csak szülésznőt választani?
További ajánlott fórumok:
- Szült valaki mostanában a szolnoki hetényi kórházban? Mik a tapasztalatok?
- Szült valaki a mostanában a Máv Kórházban? Kiváncsi vagyok a véleményetekre!Köszönöm
- Aki mostanában szült a keszthelyi kórházban...
- Szült valaki mostanában a miskolci Megyei Kórházban? Mik a tapasztalatok?
- Szült valaki mostanában a veszprémi kórházban?
- Szült már valaki mostanában a berettyóújfalui kórházban? Fel lehet már kelni vajúdás közben?