Van olyan szag vagy illat, amivel ki lehet kergetni a világból? (beszélgetős fórum)
almás-fahéjas "illat"
terhesség alatt (9 éve) teljesen kibuktam ettől a kombótól és azóta is hányingerem van ha megérzem
Kis kölyök koromban anyám mivel nem tudott kire bízni magával vitt elég sokszor a fodrászatba. Volt vagy öt szék, és baszom nagy búrák alatt szárították a felcsavart, hálóval stabilizált hajukat a nők, Közben ment a pletyka...
Na ott volt egy nagyon szúrós kellemetlen szag, vagy a dauervíz vagy az akkori ammóniás hajfestékek, de még ma is eszembe jut néha. Brutál szag volt.
-emberszag: buszon sűrűn előfordul, hogy ingben beizzadt testek szaga terjeng a levegőben (booaaa)
-banyaszag: az idősebb asszonyok szoktak használni egy bizonyos dezodort, a Madeleine-nek az egyik illatát, önmagában is letekeri az orromat, de a testük szagával keveredve már-már feldolgozhatatlan
Ja, és hát a rasztafrizura látványa hozza rám a színes ásítás ingerét, mert elképzelem, hogy annak milyen szaga lehet.
Vanilia és a gulyás leves illata.
Az extrém dolgokat nem irom, mert az mindenkit zavar...
citrusillat-messziről megérzem, és az öklendezés szélén vagyok
fűszeres parfüm/dezodor-pl. vattacukor, csoki vanília, etc. szerintem szörnyűek. megnézném azt a pasit, aki szerint ez a szag szexi
További ajánlott fórumok:
- Öltözködés...mitől tudnál kifutni a világból?
- Idegesít, ha ... (mindennapi apróságok, amiktől ki tudnánk futni a világból)
- Szerelem a virtuális világból, avagy csodák pedig vannak!
- Hogyan mondjam el? A világból kiüldöznek
- Nincs elegetek a filterezett világból?
- Ha egy dolgot kitörölhetnél a világból vagy az életedből, mi lenne az?