Van olyan közületek aki otthon szedi a szemöldökét, festi a haját stb?(maga szépitkezik...) (beszélgetés)
Igen.
Főleg időtakarékosság miatt itthon szedem a szemöldököm és epilálok. Végzek, mire odaérnék a kozmetikushoz...
A hajamat azért fodrászra bízom, bár már évek óta nem festetem.
A hajam magamnak festem és azóta olyan a színe, amilyet szeretnék. Előtte ha szőke volt, akkor sárga, ha sötétebbra akartam, nagyon sötét lett. Azonban csak fordász-festékkel, a dobozos nem adja a kívánt színt.
A gyantázást a férjem vagy a barátnőm csinálja.
Sziasztok!
Én is mindent otthon csinálok: szemöldökszedés, hajfestés. Műkörmöm nincs. Fodrásznál az esküvőm napján voltam legutóbb, azelőtt pedig vagy 10 éve. A férjemet szoktam időnként megkérni, hogy vágjon a hajamból (derekamig ér).
Sziasztok!
Én is otthon szedem és festem a szemöldököm. Gyantázást is én csínálom. Fodrászhoz járok,mert az magamnak nem megy és a köröm szintén.
Hali!
Én is majdnem mindent én csinálok. Én festek hajat, és mivel hosszú, elég drága lenne. De rájöttem, hogy ugyanazt én is meg tudom csinálni. Műkörmöt nem akarok, de festegetni szeretem a sajátomat!!
A hajvágást azért a fodrászra hagyom, de nagyon meg kell válogatni ki legyen.
Hál istennek a hajam nem őszül még, így festeni nem kell.
Szemöldökömet kozmetikussal szedetem, valamint 2 havonta megyek nagy kezelésre. Kb. ez az egyetlen luxus, amit megengedek magamnak.
Körmöm eleve szép formájú, így nem vesződöm műkörömmel, egyszerűen csak kifestem.
Sziasztok!
Amit lehet és ügyességem engedi otthon megcsinálom. Egyedül a hajvágást nem, mert abból csak katasztrófa lenne.
Sziasztok!
Én magamnak csinálok mindent,mert rájöttem,hogy jobban meg tudom csinálni,mint sok szakember.
Persze a hajamat nem bolti,hanem fodrász festékkel festem,a vágást meg elintézi a tesóm,Ő még soha nem rontotta el!:)
A szemöldökömhöz meg nem is nyúlhatna kozmetikus!
Kozmetikusként megoldok egyedül bizonyos dolgokat:)
Hajfestéket én veszem, de fodrász festi be, magamnak hátul nem tudnám befesteni. A manikűrt, pedikűrt is megoldom magamnak :)
én magam szedem a szemöldököm, bár nem mindig van kedvem hozzá. :D
és hajfestéket is magam veszem, és megkérem barátnőm, hogy fesse be. :D
Én mindent itthon.
Ha megengedhetném magamnak, akkor biztosan járnék fodrászhoz, meg kozmetikushoz. Másrészről meg szeretem itthon kotyvasztani a kozmetikumokat, szóval az meg hiányozna.
A hajamat a fodrász barátnőm festi,vágja,stb...
Kozmetikushoz 2 hetente megyek,szemöldök,bajusz,hónaljgyanta.
A többit magamnak csinálom!már!:)
igen :)
másnak nem is engedném, hogy gyantával hozzám érjen :))
Naná, mindent itthon...
szemöldök: csipesz, néha cukorgyanta
egyéb szőrtelenítés:meleggyanta, borotva
haj: hébe hóba, növényi hajfestékkel