Van olyan köztetek, aki megműttette a gyerek orrmanduláját, de ez nem használt semmit? (tudásbázis)
3. smumika (válaszként erre: 2. - Blerka)
2009. jún. 1. 20:02
valoszinű akkor hogy a korházban szedtettek össze valamit .Mi csütörtökön megyünk orrmandulamütétre remélem nem lesz gondunk utána.Voltatok már pulmologusnál hogy sokat köhög meg hurutos lehet allergiás vagy csak gyenge az imunrendszerre ,nekünk az első ovisévünk folyamatos fülfájással huruttal meg köhögéssel telt bár mi allergiásak vagyunk meg asztmások de a második mostani évünk jol telt ugyhogy az immunrendszernek is errősödnie kell és azért betegek ennyire de pulmologussal kivizsgáltathatod őket meg fül orr gégészel megint bár biztos eleged van már ebből a sok betegségből és arra számitottál hogy a mütét után jobb lesz szurkolok hogy minnél hamarabb gyogyuljatok meg ja és ha a füléből jön a váladék akkor az jo mert kifakadt neki és nem lesz olyan nagy a fájdalma tegyél rá neki meleg sót hogy minnél hamarabb folyon ki neki legutobb mi is így jártunk hogy kifolyt és nem is volt olyan nagy fájdalma de fül orr gégész látta kitisztitotta és irt fel neki antibiotikumot hamar meggyogyult.
2. blerka
2009. jún. 1. 14:36
Két hónapja vették ki az ikreim orrmanduláját,mert ha náthásak voltak,az hetekig eltartott,a fiamnak a fülére ment,többször volt gennyes fülgyulladása.A lányomnak inkább a légútjaira ment rá:köhögés,hörghurut,majdnem tüdőgyuszi.
A műtét után két nappal már betegek voltak,de én is,valami kórházi bacit nyalhattunk be,akkor ezzel magyaráztuk a dolgot.
Most megint fájlalja a fiam a fülét,éjjel valami váladék folyt ki belőle,azóta nincs vele gond,de kezd belázasodni szerintem.És mindketten hetek óta náthásak és köhögnek.
Szerintem nem ért semmit az egész,de nem tudom,kihez forduljak ezután.
Ja,bölcsisek,előtte is betegesek voltak ilyen téren,ez csak rontott a helyzeten...
1. blerka
2009. jún. 1. 14:33
Van olyan köztetek, aki megműttette a gyerek orrmanduláját, de ez nem használt semmit?
További ajánlott fórumok:
- 5 éves kisfiamnak ki akarják venni az orrmanduláját.Ha van tapasztalatotok kérlek segítsetek.Picit izgulok, hogy jól döntünk e, ha engedjük!
- Milyen tapasztalataitok vannak, pár hónappal az orrmandula műtét után?
- Szerintetek mennyi pénzt illik adni orrmandula műtétnél?
- Kislányommal orrmandula műtétre készülünk. Mire számitsak?
- Beszédértés és orrmandula
- Van köztetek Pécsi aki használtruha eladásával foglalkozik?