Van olyan fogamzásgátló tabletta, amitől a mell is nő? (tudásbázis)
Én mercilont szedek és nekem nőtt tőle, nem is kicsit. Viszont hízni abszolut nem híztam tőle. :)
Viszont mielött tablettát iratsz elötte ajánlott egy alapos viszgálat, vérvétel stb, hogy a doki a te számodra a legjobbat írja fel, mert egy nem megfelelő tablettától hízhatsz, szőrösödhetsz és köztes vérzésed is lehet és még a hormonháztartásodat is felboríthatja.
De kell tabletta, ha nem akarok terhes lenni, és hogy beálljon a menzim. A gumi nem elég védelem, a spirál mellett meg sokan terhesek lettek, anya tesója is.
Meg olyan furák a hormonjaim, hogyha nem hoznák rendbe hormonális kezeléssel, akkor nem nagyon lehetne majd gyerekem szerintem.
A Dianne35-öt erre is feírják.Egyfelöl tetsztoszteront blokkoló hormon van,ami megakadályozza,hogy a tesztoszteron kifejtse a hatását,másrészt sima ösztrogén.Ez a kettő együtt eredményezi a következőket:
Szép bőr,szép haj,megnövekedett emlők.Viszonyleg alacsony hormontartalmú fogamzásgátló.De Csak addig ér valamit ameddig szeded,utána minden visszaáll az eredeti állapotra.
Szerintem ne szedj tablettát,méreg mind:-(
Sokféle ilyen Decleor termékem van, a páromtól kaptam ezeket ajándékba. Sok olyanom is van, ami a honlapjukon nem is található meg. Pl arcápolásra van arcmosóm, arctisztító tejem, arctisztító krémem, arctonicom, 11 féle arckrémem, ebből egy arcfehérítő krém, amit a japánoknak és kínaiaknak ajánlanak, plusz szemránckrémem és naptejem. Fantasztikusak ezek a termékek, csak általában az éjszakai balzsamok és néhány krém büdösek számomra, olyan növény szagúak :) De imádom ezeket, a bőröm csodás.
Bocsi, nem ide tartozik, bármilyen más krém is megteszi, csak tényleg legyen vitaminban és zsírban gazdag.
A szoptatástól összement, plöttyzedt, lógós mellen semmilyen fogamzásgátló nem segít szerintem. A hormontartalom végett előfordul, h picit nő a mell, de a mostani egészésgesbb fogamzásgátlókban már kevés a hormon. Én személy szerint 5 éve szedek fogamzásgátlót, nem híztam tőle és a mellem se nőtt.
Amit a melledre ajánlani tudok, az a mellmasszázs. Minden este tusolás után használj valamilyen vitaminokban és mindenféle ápoló dolgokban gazdag krémet, tedd a kezedre és erősen húzogasd a kezed a melleden oldalról középjájba (picit felfelé), majd fentről lefelé. Ez serkenti a vérkeringést, ami nagyon jót tesz a mellnek és egy idő után feszesebb lesz tőle. Plusz a krém is táplálja. Arra figyelj, h semmi mentolos, eukaliptuszos, borsmentás dolgot ne használj, mert azok a fogyasztásra valók. Én pl rellel a DECLEOR Paris Expérience de L'age Triple Action rich cream-et használom, ez nappali arckrém, estére pedig a DECLEOR Paris Aromessence Rose D'orient night balm-ot használom, ez éjszakai arckrém. Fantasztikusan néznek ki a melleim tőle és a maszírozástól bekeményednek és feszesebbek lesznek a melleim, plusz megduzzadnak. Duplája a mellem annak, mint amilyen ezek előtt volt, bár időbe tellett. Azóta sem hagyom abba, had nőjjön még :)
Ez a masszázs egyébként egy kínai v japán mellnövesztő masszázs.
Szerintem akkor is a legjobb ha a dokit kérdezed meg előbb, mert lehet, hogy a melled nőne attól amit itt ajánlanak neked, de lehet, hogy a feneked, a combod és a hasad is!
A fogamzásgátlót be kell állítani, hogy ne induljon meg hízás, nem úgy van, hogy egyet felírnak aztán azt szeded, az attól függ, hogy mennyire válik be a te szervezetednek!
További ajánlott fórumok:
- Valaki tud valamit a Rezia nevű fogamzásgátló tablettáról? Elsősorban a mellékhatásaira lennék kíváncsi, és hogy megbízható-e?
- Esett már valaki teherbe fogamzásgátló tabletta mellett?
- Miért van az, hogy mostanában egyre több nő esik teherbe fogamzásgátló tabletta szedése mellett?
- Milyen fogamzásgátló tabletták vannak, amitől nő a mell, hatásos, nem olyan drága és ha lehet vény nélküli?
- Lehetek terhes szoptatás alatt, fogamzásgátló tabletta szedése mellett?
- Mennyire gyakori a mellnövekedés fogamzásgátló tablettától?