Miért van az, hogy mostanában egyre több nő esik teherbe fogamzásgátló tabletta szedése mellett? (beszélgetős fórum)
Sziasztók !
Én a belarát szedem most vettem be a 12-szemet,
még eddig nem vettem fel a csipkés kombinét, igaz 7-napot ir, és utána már védelmet nyújt,
hát én még most sem vagyok olyan biztos.
Itt olvasom Jutka, hogy hasmenés estén nem hat ,
és ez gyógyszer be vétel után pár órára érthetö, vagy még gyógyszer bevétele után kb 10-óra múllva sincs biztos védelem?
mert nálam is volt olyan, hogy este 7-kor be vettem , és másnap délelőtt 10-fele hasmenésem volt,
vagy ez már nem esik bele?
És hány nap a biztos védelem szerintetek?
7-nap elég, én a 12 szemnél tartók de még mindig bizonytalan vagyok:(
hátha?
Mindenkinek Kellemes húsvéti ünnepeket Kivánok !
:((((
Na,majd elolvasom,mert már kíváncsi vok,hogy mi lett a történet vége...
dejó dejó sajnáljatok még még! :D
kaja nincs?
már le van játszva,lemaradtál:))
leányanyás topik...
He-he,kicsit viccesre kerekedik ez a sztori...:)))
Erre én is kíváncsi vagyok!Most ki szedett mit?!
Akkor mondjuk ki az ítéletet,akinél gyerek akar jönni,tök mindegy,hogy mit használ,úgyis összejön!
Mi ez,ha nem a sors iróniája?!
:))))))
Én már évek óta nem használok semmit. A volt barátommal nem védekeztünk, csak másképpen fejeztük be, ha értitek mire gondolok! Így neki is jó volt, meg nekem is.
12 évig szedtem folyamatosan fogamzásgátlót. Először Tri-regolt utána meg a Marvelont. Végülis nem lettem terhes. Azért hagytam abba, mert nem akarom mérgezni magam többet! Nem fogok használni ezután sem semmit. Kalandozni nem szoktam, gumit egyszer használtam, elég volt.
Hát igen,neccesek ezek a magyar termékek!
Cukilány!
Nálunk az a baj,hogy sajnos én allergiás vagyok az óvszerre!Spirálról való véleménye van valakinek?Azután lehet szülni?Mert sajnos én is félek,hogy megint teherbe esek! :(
A Tri-Regol egy kalap sz*r! Senkinek nem ajánlom, max annak, aki babát akar.
Nálam asszem a legrosszabb történt...
Emellett a neves gyógyszer mellett ikerterhes lettem, majd amikor megbarátkoztam a tudattal, és örülni kezdtem, a babák elmentek...
Soha többet nem szedek "olcsóbb, magyar" fogamzásgátlót, ha szedek még valaha...
Na,sztem én megyek,mostmár kezdek álmos lenni!Ne hari!
Holnap jövök,és írok a kommentárokra!
Jó éjt nektek!
Utólag okosodik az ember! :)
Mostmár mindegy...! :))))
Kész röhej!
Buxa,ha a magyar kormány szeretné népesíteni az országot,akkor nem irtana ki minket! :))
Hát én is mondanám,hogy mit kaptam,de nem tudom kiolvasni ezt a macskakaparást! :(
Am,én sem hallottam még róla...
További ajánlott fórumok:
- Jangee fogamzásgátló tabletta
- Escapelle tablettával esemény utáni fogamzásgátlás után nem jön meg a vérzésem. Meddig várhatok, mi történhet?
- Vélemények a Mercilon fogamzásgátló tablettáról
- Qlaira fogamzásgátló tabletta
- Esett már valaki teherbe fogamzásgátló tabletta mellett?
- Esett közületek valaki úgy teherbe, hogy kimaradt egy vagy esetleg több fogamzásgátló tabletta?