Van olyan bank, aki ad személyi kölcsönt akkor is, ha jelenleg gyesen vagyok, de van munkahelyem? (tudásbázis)
6. julie&julia
2012. márc. 30. 07:38
hát köszönöm,sajnos én is erre számítottam..de most muszáj valami ki találnom mert itthon nem maradhatunk sokáig a fiukkal be szeretném adni a válást és a gyermekelhelyezést és ennek sajnos nem kevés költsége lesz....a férjem na azt inkább hagyjuk:-(
5. 325b42d966
2012. márc. 30. 07:32
csak a provident,ez sajnos igaz
4. annácskaa
2012. márc. 30. 07:29
a gyes egyik bankintézménynél sem számít jövedelemnek!
3. dovima (válaszként erre: 2. - Julie&julia)
2012. márc. 30. 07:21
provident...
2. julie&julia
2012. márc. 30. 07:20
Nem nagy összegről van szó..de most jelenleg az én számlámra a két kisifamról az emelt csp illetve a gyes érkezik....és sajnos most muszáj egy kisebb összeghez jutnom:-(
1. julie&julia
2012. márc. 30. 07:19
Van olyan bank aki ad személyi kölcsönt akkor is ha jelenleg gyesen vagyok de van munkahelyem?
További ajánlott fórumok:
- Mióta dolgozol a jelenlegi munkahelyeden?
- Ismerősöm szeretne felmondani jelenlegi munkahelyén, de fenyegetik, hogy akkor annak jogi következményei lesznek
- Januárban lesz 1 éve, hogy jelenlegi munkahelyemen vagyok. Babát várok...
- Tudnátok segiteni abban, hogy milyen pargrafusra hivatkozva tudnék azonnali hatállyal felmondani a jelenlegi munkahelyemen?
- Ha most elhagynám jelenlegi munkahelyem egy újért, és ősz körül babát vállalnánk, az előző vagy az új munkahely alapján járna a gyed?
- Dolgozhatok-e 4 órában egy másik munkahelyen bejelentve, ha a jelenlegi helyen 8 órás vagyok, szintén bejelentve?