Van okom félni? (tudásbázis)
Az egyik pasi akit kerestem több helyen írt a neten egy társkereső oldalról,ahol női néven reggelt,hát h milyen pszihopatákkal van tele a világ,és tényleg igaz,csak nem találom már a blogot azóta.Volt benne tök átlagos pasi aki egy elutasításra őrjöngővé vált,más meg elküldte az intim fotóját.
A tárkereső zsákbamacska,lehet,h egy kéjenc ír gyerekorvos nevében,nem?
Menekülj, nem őszinte az biztos!
De ha meglátod, lehet azonnal elfutsz.
nem beszéltünk
már a hangomra is kitért, h biztos nagyon szép
tényleg nagyon kedves, de ezt minden nap leírja és már nem tudom, h leszek így megfelelő
ez túlzás nem?
nekem azzal nincs bajom, h szimpatikusnak talál és tetszenek a képeim
jólesett, h ezt leírta, de az, h az ölelésem meg a hangom meg a -mit tudom én mim- milyen azt ne képzelje már el. :(
tényleg frusztrál
Én inkább attól "paráznék",hogy egy ember ,hogy viselkedhet így a másikkal mikor még nem is látta élőben...:)
Olyan beteges:D
társkereső oldalon megismertem egy férfit
húsvét után találkozunk, de minden nap ír egy levelet, h mennyire várja, h lásson, megölelhet e, biztos aranyos vagyok stb.stb.
Ez aranyos is lenne, de a héten minden nap leírja és már kezd frusztrálni. Komolyan három képet látott rólam és ilyeneket mond, h nézegetni szokta meg mi hogy lesz, ha találkozunk.
Lehet velem van a baj, de már most úgy érzem, hogy "ennek" az ideálnak nem fogok tudni megfelelni. Előre stresszel, h nem olyan leszek a valóságban. :(