Van most valami járvány? (tudásbázis)
na, köszi mindenkinek, a torkom egyre csúnyább lett, fehár, vörös lepedékes. Ma elmentem orvosohoz, és tüszös mandulagyulladásom van. Szeret visszatérni néhány évente.
Kaptam rá antibiotikumot.
Lehet kapsz antibiotikumot. Menj orvoshoz!
C vitamin és Advil mellé miért kell Neocitran?
Neocitran-ban semmi más nincs csak paracetamol (láz és fájdalomra), 50mg c vitamin, illetve fenilefrin (orrdugulásra jó, de ha jól értem náthás nem is vagy). Előbb szedek be egy doboz ab-t, mint, hogy ilyen italporokat igyak.
köszönöm,
úgy látom, h fehér lepedékes a mandulám....
arra vajon kell antibiotikum?
szedek C vitamint, Neocitránt. Advilt, ha nem segít úgy a neocitrán, főleg estefele..
Az ajánlott még ilyenkor sem több 1000mg-nál!
Be lehet venni, de semmi értelme.
ok köszi
kicsit érdekes ez a C vitamin, egész életemben nem szedtem!! egy hete lekezdtem napi 1000 mg C vitamint szedni, erre lebetegszem...
hm..
köszik a válaszokat...
Tulipán, Ti elmentetek orvoshoz?
Vagy szedtek, amit láttok..?
Több,mint egy hete vagyok dögrováson...
A férjem kezdte,aztán a gyerek és most én..
Szép az élet körforgása. :)
Vírus, valószínűleg. Nincs járvány de a mostani párás idő alkalmas a vírusok baktériumok terjedésére.
Neocitran vagy rhinatiol és kutya bajod lesz.
Nekem is kezd feszülni a nyakam szóval társulok asszem.. :(
Tegnap óta igen fáj a torkom, és szerintem lázam/hőemelkedésem is volt éjjel, most sem vagyok okés- Érzem a nyirokcsomóimat is..
Van valami influenza vagy valami?
Ez baktérium vagy vírus lehet?
További ajánlott fórumok:
- Értem én, hogy járvány van, de mit lehet itthon csinálni hónapokig, ha minden bezár?
- 2012.Maya Naptár- Földrengés, járványok, természeti katasztrófák, igen gyors ütemben megvalósulni látszanak a dolgok, mi a véleményed?
- Van most valamilyen himlő járvány?
- Az országban van most valahol bárányhimlő járvány?
- A kanyaró járvány miatt mennyire veszélyes most Romániába menni?
- Miskolcon, hol fogadnak most a járványhelyzet alatt füll-orr-gége szakrendelésen magánúton?